Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2016, 17:14
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kanye West reflektuje svoje pocity v 9-minútovom videu na All Day, ktoré prináša aj novú skladbu

HUDBA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Banger All Day je po celom svete dostupný už dlhšiu dobu. Dnes k nemu Yeezy pripája aj umelecky poňaté, no jednoduché video a ďalšiu skladbu.

Popri ošiale okolo The Life of Pablo sme aj zabudli na to, že Kanye má stále v rukáve jeden nevydaný videoklip na banger All Day, respektíve doposiaľ neodhalenú skladbu I Feel Like That. Hoci bol tento vizuál z dielne Stevea McQueena premietaný už na viacerých miestach, napríklad v múzeu v Los Angeles, až doteraz sa jeho oficiálna podoba na internet nedostala. Koncept videa je zaujímavý svojou jednoduchosťou v podobe natočenia na tri razy a prostredím anglického doku, v ktorom kamera neustále nasleduje poskakujúceho Kanyeho poskakujúci Kanye stále naháňa objektív kamery. Čo sa týka songu I Feel Like That, ten vo videu slúži ako kľudný protipól k agresívnemu All Day. Auto-Tune Yeezy v ňom spieva jednoduchý refrén, obohatený o príhovory k samému sebe o nepríjemných pocitoch, ktoré zažíva. Celý 9-minútový počin si vychutnaj nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia