Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. februára 2015, 16:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum ako Magic Mike 2 odhaľuje sexy telo v prvom traileri

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Ste zvedaví na vypracované telo Channinga Tatuma a iných borcov v pokračovaní Magic Mike? V tom prípade si vychutnajte prvý trailer.

Channing Tatum a Matthew McConaughey sa pred troma rokmi spojili s inými namakanými hercami a priniesli (hlavne dievčatám) príjemný filmový zážitok s názvom Magic Mike. O tri roky neskôr dostaneme pokračovanie s názvom Magic Mike XXL a v ňom už Channing bude striptér a chlap, ako sa patrí. Matthew sa z pochopiteľných dôvodov natáčania nezúčastnil - podobné úlohy už skutočne nepotrebuje. Jednotku natočil Steven Soderbergh, ktorý už dávnejšie ohlásil koniec svojej filmovej činnosti, avšak, ako sa zdá, tomuto umeniu odolať nevie. Zasadol teda aspoň za kamery, o réžiu sa tentoraz postará režisérsky nie príliš skúsený a neznámy Gregory Jacobs (bol pri vzniku Dannyho 11 a iných filmov zo série, produkoval aj Liberace!).


Príbeh sa posunie do doby, kedy je tri roky po odchode zo striptérskej činnosti Magic Mike poprosený, aby so svojimi bývalými kolegami urobil ešte jednu, poslednú a nezabudnuteľnú show, po ktorej v brandži skončia aj oni. Cestou sa naučia nové triky, spoznajú nových ľudí atď. Herecké obsadenie činia mená, ako Channing Tatum, Elizabeth BanksDonald Glover, Amber Heard, Matt Bomer, Joe Manganiello, Alex Pettyfer, Andie MacDowell a iní. V slovenských a českých kinách od 2., respektíve 9. júla 2015.  

Nové trailery a obrázky nájdete na Filmkulte.

Channing Tatum ako Magic Mike 2 odhaľuje sexy telo v prvom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia