Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2014, 20:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nové Call of Duty s Kevinom Spaceym predstavuje nový trailer plný futuristického gameplayu

TECH KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Vyše mesiaca pred releasom vypúšťa Activision do obehu nový trailer plný gameplay záberov, či už zo singleplayeru, kde bude hviezdiť Kevin Spacey, alebo multiplayeru, ktorý dostane celkom nový nádych.

Nové Call of Duty s Kevinom Spaceym predstavuje nový trailer plný futuristického gameplayu

Nenechajte sa oklamať renderovaným videom, na ktorom si Activision a Sledgehammer Games dali záležať asi viac než na samotnej hre (áno, preháňam). Grafika ale predsa len vyzerá byť na inej úrovni. Gameplay zaručuje kvantum zábavy a hlavne celkom novú hrateľnosť. Za to môže aj obdobie, v ktorom sa nachádzame. Futuristická doba plná zaujímavých gadgetov, zbraní a prístrojov uľahčí mnohým novým hráčom série celú hru. Približne v polovici videa som sa sám seba pýtal, prečo dočerta sledujem gameplay pre pol roka starý Titanfall. Áno, Call of Duty: Advanced Warfare sa až neskutočne podobá na Titanfall, ale koniec koncov, ani mu to nemáme za zlé. Multiplayer bude teda asi vymakaný, ale čo singleplayer? Myslím, že ten si ukradne celý pre seba Kevin Spacey, ktorý zastupuje rolu riaditeľa žoldnierskej korporácie, pre ktorú pracujete aj vy (vaša postava).  Každopádne, vyzerá to zábavne, a tak si radšej zakrúžkujte 4. november, kedy Call of Duty: Advanced Warfare vyjde na Xbox 360, PS3, PC, XO a PS4. Pre viac informácií klikajte sem a sem.

Nové Call of Duty s Kevinom Spaceym predstavuje nový trailer plný futuristického gameplayu
Domov
Zdieľať
Diskusia