Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2014 o 19:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chicago si poistilo najväčšie hviezdy, bankové účty Toewsa a Kanea poriadne narastú

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V tíme Jastrabov momentálne nájdeme nespočetné množstvo kvalitných hráčov a keďže leto je spojené s podpisovaním, predlžovaním a pálením zmlúv, podobne kroky vedenia neminuli ani Hawks.

Jeden z najprogresívnejších tímov súčasnosti, Chicago Blackhawks si pravdepodobne už teraz brúsi zuby na zisk Stanleyho pohára v nasledujúcej sezóne. V tíme Jastrabov momentálne nájdeme nespočetné množstvo kvalitných hráčov, no keďže leto je spojené s podpisovaním, predlžovaním a pálením zmlúv, podobné kroky vedenia neobišli ani Hawks. Hlavnými aktérmi sú kapitán Jonathan Toews a Patrick Kane. Obaja predĺžili spoluprácu o 8 sezón, počas ktorých by si mali prilepšiť o neuveriteľných 84 miliónov dolárov. Ako už pravdepodobne viete, pretrasy v tíme sa bohužial týkajú aj nášho Michala Handzuša, ktorý je nútený hľadať si nové pôsobisko. O ďalších zaujímavých kontraktoch vás budeme samozrejme priebežne informovať.

Chicago si poistilo najväčšie hviezdy, bankové účty Toewsa a Kanea poriadne narastú
Chicago si poistilo najväčšie hviezdy, bankové účty Toewsa a Kanea poriadne narastú
Domov
Zdieľať
Diskusia