Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2014, 19:22
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Justin Bieber je žalovaný za zrazenie paparazziho!

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Walter Lee, poškodený paparazzi, obnovil po roku kauzu a podal na Justina žalobu s tým, že má dlhodobé zranenia, z ktorých sa už možno nikdy nevylieči.

Justin Bieber je žalovaný za zrazenie paparazziho!

Idol násťročných ženských sŕdc a v neposlednom rade hudobný interpret Justin Bieber, má za posledné obdobie na triku nejeden prúser. Môže za to jeho pomerne agresívna až výbušná povaha (alebo skôr maniere), ktorá mu i najnovšie trochu zavarila. Približne pred rokom obehla svet prvá séria fotografií, na ktorých ukázal svoje Ferrari 458 Italia v pomerne nevkusnom kabáte. Biely lak karosérie, netradičné biely disky, no hlavne logá značky v modrastom odtieni, nad ktorými v Maranelle asi len krútia hlavami.

Krátko na to sa však (bohužiaľ) hitom internetu stalo video, na ktorom je zachytený sám Justin a ďalší nešťastník, jeho dvorným fella Lil Twist, ako vychádzajú zo známeho klubu Laugh Factory na Sunset Street. Opäť sme svedkami jeho povýšeneckého správania a množstvom paparazzov s foťákmi, ktorých počet bleskov prevyšujú aj tie nad povestnými Tatrami. Nič by na tom nebolo až také zaujímave, keby v závere videa nedošlo k stretu exkluzívneho superšportu s náhodnou okoloidúcim, teda ako sa neskôr ukázalo, paparazzom. Na miesto bola okamžite privolaná polícia, ktorá následne riešila prípad s Bieberom dodatočne, no vinu pripísala na triko chodcovi, keďže stál počas incidentu na hlavnej ceste.

Walter Lee, poškodený paparazzi, však po roku kauzu obnovil, nakoľko podal na Justina žalobu s tým, že má dlhodobé zranenia, z ktorých sa už možno nikdy nevylieči. Superšport ho totižto doslova pritlačil k stojacemu vozidlu pri krajnici, čo dokazuje aj nejeden videozáznam a následne lekárska správa, kde figurujú početné tržné rany a pomliaždeniny, hematómy a hlboké odreniny. Walter je presvedčený, že chyba nebola na jeho strane a bude bojovať za spravodlivosť, keďže za ním stojí väčšina jeho kolegov a vtedy prítomných ľudí, ktorí budú v rámci súdneho sporu vystupovať ako jeho svedkovia.

Okrem toho, Justin mal pred pár dňami opäť problém, keď bol v Beverly Hills súčasťou automobilovej havárie, lepšie povedané ťukanice. Jeho Cadillac Escalade sa totižto zrazil s prenasledujúcim BMW X5, pred ktorým unikal, keďže išlo o vozidlo patriace ďalšiemu paparazzimu.

Justin Bieber je žalovaný za zrazenie paparazziho!
Domov
Zdieľať
Diskusia