Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2014, 17:21
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

11 sekúnd od veľkého nešťastia na slovenskom priecestí

TECH
Uložiť Uložené

Po svete kolujú tisícky dychberúcich videí, na ktoré sa my, diváci, nechápajúc pozeráme. Celkovým fenoménom je určite Rusko, odkiaľ pochádza najviac záznamov tohto druhu a to či s dobrým alebo zlým koncom.

11 sekúnd od veľkého nešťastia na slovenskom priecestí

Po svete kolujú tisícky dychberúcich videí, na ktoré sa my, diváci, nechápajúc pozeráme. Celkovým fenoménom je určite Rusko, odkiaľ pochádza najviac záznamov tohto druhu a to či s dobrým alebo zlým koncom. Najnovšie sa k ním pridáva aj video zo Slovenska, konkrétne z Plaveckého Štvrtka, kde sa v polovicu januára odohralo skoro ďalšie nešťastie na vlakovom priecestí. Ak sa pýtate, ako je možné, že pominulé roky sa stalo nespočetné množstvo kolízii áut s vlakmi práve na týchto miestach, toto video vám to jednoducho ozrejmí, akí sú vodiči nedisciplinovaní. Televízia Záhori pred pár dňami zverejnila celú situáciu, ktorú nesnímala obecná kamera. Vodič starej Škody Felicia nerešpektuje signalizáciu a vstupuje na železničné priecestie v čase, kedy by tam nevstúpil asi ani vodič oveľa výkonnejšieho auta. Nebezpečnú situáciu zachraňuje pohotový a duchaprítomný okoloidúci, bez ktorého by sa celá udalosť skončila nepochybne tragicky, nakoľko o niekoľko sekúnd prešiel cez priecestie rýchlik.

Domov
Zdieľať
Diskusia