Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2013 o 11:44
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Krst Uplifted od Medial Banana už 7. júna v Batelieri

HUDBA
Uložiť Uložené

Medial Banana sa po mesačnom turné po slovenských mestách vracia späť do Bratislavy. V domovskom Batelieri tak vo veľkom štýle oslávia vydanie albumu Uplifted krstom a veľkým koncertom spolu s takmer všetkými hosťami z albumu.

Krst Uplifted od Medial Banana už 7. júna v Batelieri


Medial Banana sa po mesačnom turné po slovenských mestách vracia späť do Bratislavy. V domovskom Batelieri tak vo veľkom štýle oslávia vydanie albumu Uplifted krstom a veľkým koncertom spolu s takmer všetkými hosťami z albumu.

Na pódiu sa tak predstaví okrem kapely aj Junior Smile, Distanc, Ryhha, Loopata Makay, Rida Radar, a Superior a podporu sa postará tiež Soundboy Dub spolu s Jamajčanom Jahwahwahom, DJ Simple Sample či Fayah Sound, ktorý naplno preveria kvalitu nového zvuku na hlavnom pódiu v Batelieri. Krstnými otcami dlho očakávaného albumu budú zakladatelia reggae festivalu Uprising, Rasťo Pružinec  a Sveťo Moravčík. Akcia bude pestrejšia o natáčanie, keďže Medial Banana plánuje použiť zábery z krstu aj v pripravovanom videoklipe, pripravené sú aj rôzne súťaže o merchandise či albumPre tých menej šťastných v súťažiach budú pripravené na predaj vinyly aj CD. Tie sú momentálne dostupné prostredníctvom e-shopu artattack.sk alebo si ich môžete zakúpiť priamo v Batelieri.

Domov
Zdieľať
Diskusia