Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 24. októbra 2024 o 19:34
Čas čítania 0:29
Radoslava Juračková

Beyoncé vystúpi na predvolebnom zhromaždení Kamaly Harris. Za kandidátku sa má postaviť v rodnom meste

POLITIKA BEYONCÉ KAMALA HARRIS VOĽBY
Uložiť Uložené

V Texase popri speváčke vystúpia viaceré osobnosti z regiónu.

Beyoncé má verejne v predvolebnej kampani podporiť Kamalu Harris. Pridá sa tak k ostatným celebritám, informuje o tom portál Washington News.

Speváčka má vystúpiť v piatok v Houstone, odkiaľ aj pochádza. Po jej boku bude aj jej mama Tina Knowles a umelec Willie Nelson, ktorý tiež pochádza z Texasu. Zahraničné médiá upozorňujú, že jej vystúpenie zatiaľ oficiálne nepotvrdil kandidátkin tím. Informáciu o vystúpení speváčky však mali dostať od človeka, ktorý sa podieľa na organizácii. 

Kamala Harris má od celebrít silnú podporu. Doteraz ju už podporila Taylor Swift či Charlie XCX. Okolo Beyoncé sa v poslednej dobe vynára množstvo kontroverzií. Ľudia ju obviňujú na základe konšpirácií spojených s kauzami P Diddyho. V dôsledku obvinení na sociálnych sieťach spolu s jej manželom Jay-Z-im stratili milióny sledovateľov. 

Odporúčané
Jay-Z kvôli Diddyho kauze stratil milióny followerov. Dnes ich má približne toľko ako Gogo Jay-Z kvôli Diddyho kauze stratil milióny followerov. Dnes ich má približne toľko ako Gogo 9. októbra 2024 o 18:06
Domov
Zdieľať
Diskusia