Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 9. októbra 2024 o 18:06
Čas čítania 0:53
Radoslava Juračková

Jay-Z kvôli Diddyho kauze stratil milióny followerov. Dnes ich má približne toľko ako Gogo

OSOBNOSTI DIDDY INSTAGRAM SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Americký raper a producent v počte sledovateľov výrazne zaostáva napríklad za Leošom Marešom.

Internet v posledných dňoch žije kauzou rapera P. Diddyho. V súvislosti s jeho prípadom sa často skloňujú mená Beyoncé a Jay-Z. Tento manželský pár mal s Diddym nadštandardné vzťahy. Ľudia ich preto odsudzujú spolu s ním a rapídne im rušia follow na Instagrame. Jay-Zho počet sledovateľov je dnes porovnateľný s československými celebritami.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

Ľudia na sociálnych sieťach sa domnievajú, že títo manželia majú byť akýmisi „temnými vládcami Hollywoodu.“ Pripisujú im zodpovednosť za smrť speváčok Aaliyah, Left Eye či kráľa popu Michaela Jacksona.

Ľudia konšpirujú o tom, že Jay-Z a Diddy chceli z Beyoncé urobiť hviezdu a zabili každého, kto sa zdal byť úspešnejší. Ich domnienky podporuje aj to, že ak nejaká celebrita vyhrá za svoju tvorbu cenu, veľmi často vo svojej reči ďakuje a obdivuje práve Queen B.

Svetoznámeho umelca s prehľadom tromfol Leoš Mareš

Konšpirácie okolo týchto prominentov sú také intenzívne, že sa ľudia rozhodli ich ďalej na sociálnych sieťach nepodporovať. Masívny úbytok sledovateľov zaznamenal práve Jay-Z. Ten mal pred kauzou 4,4 milióna sledovateľov. Dnes má len 940-tisíc. Čo je približne o 4,5-krát menej.

Svojím aktuálnym počtom sledovateľov sa môže radiť medzi československých umelcov. Takmer totožný počet followerov (938-tisíc) má česká speváčka Monika Bagárová. Hranicu 930-tisíc sa podarilo prekonať aj bývalému youtuberovi Gogovi (932-tisíc). Český moderátor Leoš Mareš má oproti Jay-Zmu navrch až o 260-tisíc followerov. Na jeho účte ho totiž sleduje 1,2 milióna ľudí.

Jay Z, Leoš MarešJay Z, GogoJay Z, Monika BagárováJay Z
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia