Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 18. októbra 2024 o 13:27
Čas čítania 0:52
Karolína Uličná

Na HBO Max kraľuje seriál The Penguin: Spin-off k Batmanovi prekonáva rekordy v počte divákov

FILMY A SERIÁLY HBO HBO MAX HBO SERIÁLY THE BATMAN THE PENGUIN
Uložiť Uložené

Seriál je vhodný pre fanúšikov krimi drám, ktoré sa viac zameriavajú na charaktery zločincov než na superhrdinov.

The Penguin je nový seriál na HBO Max, ktorý sa odohráva v temnom podsvetí Gotham City a nadväzuje na udalosti z filmu The Batman, ktorý vyšiel v roku 2022. Ide o prvý spin-off k Batmanovi a aktuálne tento seriál dominuje na prvých priečkach na viacerých streamovacích platformách.

Nová, v poradí štvrtá, epizóda zaznamenala veľký úspech. Ako informuje The Wrap, seriál hlási nárast až o 1,7 milióna divákov, a to monitorovali len USA. Na obľúbenosti získal určite aj preto, že nadväzuje na Batmana, ktorý bol veľmi úspešný a oslovil široké publikum. Ľudia si chvália aj silné herecké obsadenie a to, ako sa v seriáli zobrazuje vnútorný svet a prežívanie pocitov u zločincov.

The Penguin
Zdroj: HBO

Colin Farrell hrá postavu Oswalda „Oz“ Cobblepota, známeho ako The Penguin, ktorý sa snaží získať moc v kriminálnom svete Gotham. Hlavnou súperkou Penguina je Sofia Falcone, ktorú stvárňuje Cristin Milioti. Dej sa odohráva v období po chaose spôsobenom Riddlerom a odhaľuje zložité vzťahy medzi rodinami Falconovcov a Maronovcov. Seriál má temný, kriminálny tón.

Odporúčané
Takto môžete sledovať HBO Max takmer zadarmo. Sleduj filmy ako Harry Potter, Game of Thrones ale aj Tour de France Takto môžete sledovať HBO Max takmer zadarmo. Sleduj filmy ako Harry Potter, Game of Thrones ale aj Tour de France 1. októbra 2024 o 10:41

The Penguin má v prvej sérii celkovo 8 epizód. Epizódy vychádzajú týždenne, pričom premiéra prvej epizódy bola 19. septembra 2024. Ďalšie epizódy budú vychádzať až do 10. novembra 2024. Zatiaľ nie sú žiadne oficiálne správy o tom, či bude seriál predĺžený na ďalšiu sériu, ale vzhľadom na popularitu a rozsiahly príbeh Gotham City sa to nevylučuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia