Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 10. októbra 2024 o 18:43
Čas čítania 0:33
Radoslava Juračková

Snoop Dogg je konečne očistený od vraždy. Prípad spred 31 rokov oficiálne uzavreli

OSOBNOSTI OSOBNOSTI SNOOP DOGG VRAŽDA
Uložiť Uložené

Hoci bol raper od obvinenia oslobodený v roku 1996, záznamu ho zbavili až včera.

Raper Snoop Dogg sa v roku 1993 dostal do konfliktu a spolu s jeho bodyguardom mali zastreliť člena gangu. Za samotnú streľbu mal byť zodpovedný jeho ochrankár, no raper šoféroval auto, z ktorého sa strieľalo. Hoci bol raper z obvinenia očistený po súdnom konaní v roku 1996, záznamu ho zbavili až včera, informuje portál Daily Mail.

Na začiatku tohto roka mal raper požiadať súd o to, aby zapečatili jeho záznam. V praxi to znamená, že prípad v podstate zmizne. Nebude ho nutné dokladovať počas toho, ak by sa rozhodol študovať alebo kúpiť nehnuteľnosť. Záznamy o trestnej činnosti sa prikladajú aj vtedy, ak si dotyčný hľadá prácu. Súd raperovi vo veci vyhovel a zodpovednosti ho zbavil.

Obľúbený raper mal v mladosti problémy s gangami a bol zapletený aj do obchodovania s drogami. Počas tohto obdobia bol dokonca viackrát vo výkone trestu.

Snoop Dogg
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
Späť
Zdieľať
Diskusia