Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 10. októbra 2024 o 11:25
Čas čítania 0:35
Jela Vážanová

Messi vydal svoju úplne prvú voňavku. Má odrážať podstatu majstra sveta, otca a gentlemana

OSOBNOSTI LIONEL MESSI
Uložiť Uložené

Vôňa zachytáva podstatu Messiho „skromnej, no silnej osobnosti“.

Futbalová legenda Lionel Messi sa už neraz snažil posunúť od sveta športu. Vystupoval v mnohých reklamných spotoch známych značiek ako Lays či Pepsi, no tentokrát sa konečne stal tvárou vlastného biznisu – svojej novej vône MESSI - The Fragrance.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Slogan vône „Messi, more than we see“ nesie myšlienku, že sa za futbalovou legendou a veľkým menom skrýva viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Vôňa teda zachytáva podstatu Messiho „skromnej, no silnej osobnosti“.

„Vždy som mal vášeň pre vôňu a som nesmierne nadšený, že môžem vytvoriť svoju vlastnú charakteristickú vôňu. Toto je skutočne jedinečná a inšpiratívna voňavka v personalizovanom flakóne pre všetkých fanúšikov na celom svete,“ tvrdí Messi.

Voňavka je dostupná na oficiálnej webstránke messifragrances.com a kúpiť si ju môžeš za 70 eur. K dispozícii je aj darčekový set s telovým mydlom a cestovnou taškou za 85 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia