Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 9. októbra 2024 o 6:49
Čas čítania 0:42
Hana Divišová

VIDEO: Fanúšička na koncerte Justina Timberlake zmeškala životnú príležitosť. Pred očami speváka si ťukala do telefónu

HUDBA KONCERTY POP
Uložiť Uložené

Faux-pas sa odohralo v Montreale na zastávke vypredaného svetového turné Forget Tomorrow.

Počas nedávneho koncertu k prebiehajúcemu turné Justina Timberlakea sa odohral incident, na ktorý zjavne jeho fanúšička nikdy nezabudne. Počas pesničky „Flame“ sa totiž spevák priblížil k prvému radu svojich fanúšikov a pokúšal sa o interakciu s nimi. Zaujala ho v dave žena, ktorá bola natoľko zaneprázdnená svojím telefónom, že si 43-ročného Justina ani nevšimla.

Timberlake sa ju snažil zaujať a chcel ju prinútiť zdvihnúť zrak. Venoval jej svoju pozornosť natoľko, že vedľa stojaci fanúšikovia ju začali upozorňovať, no už bolo neskoro. Justin pokračoval vo svojom vystúpení. Žena sa vzápätí dramaticky vrhla na pódium s roztiahnutými rukami a značne nahnevaná sa ho snažila znovu privolať. 

Video, ktoré obletelo sociálne siete, má dnes viac ako 17,3 milióna videní. Pod príspevkom ľudia píšu komentáre o tom, ako táto fanúšička premeškala svoju životnú príležitosť. Väčšina z nich sa zhoduje v tom, že telefóny by sa nemali používať pri akciách, akými sú aj koncerty, ľudia si kvôli nim už vraj nevedia vychutnávať podobné momenty. 

Späť
Zdieľať
Diskusia