Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
včera 27. septembra 2024 o 12:53
Čas čítania 0:43
Hana Divišová

Frayer Flexking sa vracia do ringu FNC. Meno súpera sa dozvieme až na staredowne

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

K Fučovi, Sedrovi a Sulíkovi sa na boxerskú kartu pridáva stále meno organizácie.

Organizácia Fight Night Challenge oznámila návrat rapera Frayera Flexkinga do ringu. Zápasiť má na evente, ktorý sa uskutoční už 26.10 v bratislavskej Gopass Aréne. Meno jeho súpera bude oznámené túto nedeľu na verejnom FACE OFFe o 18:00 v Eurovei.

Jeho súpermi už boli Čis T-ychov, Strýco Filip, Barón či Adam Štrba. Flexking ukončil každý z týchto zápasov ešte pred limitom. Na svojom konte má ako amatérsky zápasník v organizácii FNC najviac zápasov zo všetkých.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Pre všetkých fanúšikov si organizátori pred samotným športovým eventom pripravili FACE OFF naživo, kde sa môžu tešiť na štipľavú diskusiu, zábavné situácie, staredowny a ďalšie novinky. Tí, ktorí sa eventu nemôžu zúčastniť, sa budú môcť pripojiť na jeho online stream na YouTube.

Siedmy event sa bude konať v Bratislavskej Gopass Aréne, kde je už teraz nahlásené 50 % obsadenie kapacity. Zo športovcov sa môžeme tešiť aj na Erika Tlkanca či Mateja Királyho. Medzi známymi osobnosťami, ktoré si v ringu zmerajú sily, budú aj komik Fučo, kontroverzný influencer Fiki Sulík či Adam Sedro známy ako účastník Love Islandu.

Domov
Zdieľať
Diskusia