Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 24. septembra 2024 o 17:28
Čas čítania 0:41
Hana Divišová

Svetelná šou a DJ sety k Big Macu. McDonald's v Budapešti ponúka nezabudnuteľnú party každý víkend

ZAUJÍMAVOSTI DJ-ING MAĎARSKO MCDONALD’S
Uložiť Uložené

Znovuotvorená pobočka McDonald's sa nachádza na železničnej stanici Nyugati v Budapešti v Maďarsku.

Po ôsmich mesiacoch otvorili na železničnej stanici Nyugati v Budapešti zrekonštruovaný McDonald's. Ako informuje NYPost prvýkrát bola na tomto mieste otvorená pobočka v roku 1990 a už v tom čase sa hovorilo, že ide o jednu z najkrajších pobočiek McDonald's na svete.

Po dokončení rekonštrukcie prišlo vedenie s novým konceptom. Návštevníci známeho fastfoodu si každý piatok a sobotu okrem občerstvenia môžu vychutnať aj svetelnú šou s DJ setmi. 

@budapest_insider DJ live lounge at McDonald's? This is something to experience while waiting for your big tasty 💃🏻🎉🎊 #budapest #mcdonalds #djset #lightshow ♬ Si Ai - Marshmello & UKAY Remix - Tayna & Marshmello & UKAY

Program „Nyugati Lounge“, ako ho nazvali organizátori, sa koná každý piatok a sobotu večer medzi 22:00 a 4:00. Jedinečné nastavenie svetiel premení reštauráciu na vozidlo, z ktorého môžu návštevníci McDonald's na strope objavovať nové svety. Svojim hosťom ponúkajú cestu do morských hlbín, dažďového pralesa či vesmíru. 

Oficiálne stránky McDonald's zverejnili program na nasledujúce týždne s menami vystupujúcich Dj-ov. Tento nezvyčajný koncept spustili začiatkom septembra a bude prebiehať až do konca tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia