Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 18. septembra 2024 o 8:21
Čas čítania 0:40
Vincenc Novák

Žena po vapovaní upadla do bezvedomia, z úst jej vychádzala zvláštna čierna tekutina

Žena po vapovaní upadla do bezvedomia, z úst jej vychádzala zvláštna čierna tekutina
ZAHRANIČIE VAPOVANIE ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Tridsaťdvaročná Jordan Brielleová zo Cincinnati v USA sa dostala do vážnych zdravotných problémov kvôli svojej závislosti od elektronických cigariet.

Podľa jej slov bola na cigaretách tak závislá, že sa s nimi dokonca sprchovala alebo spala. V máji tohto roku našiel ženu jej partner bezvládne ležať v posteli a z úst jej vytekal „čierny hlien".

Po prevoze do nemocnice lekári odsali z pľúc ženy dva litre „čiernej" tekutiny a uviedli ju na 11 dní do umelého spánku. Jej nevlastná matka povedala, že mala šťastie, že prežila. Varovala ostatných, aby sa tomuto varovaniu vyhli.

Mala som strašný kašeľ a dva až trikrát do týždňa som chodila do nemocnice. Hlas som nemala skoro vôbec,“ povedala pre magazín LADbible Jordan. Podľa jej slov ju po každej návšteve nemocnice poslali lekári domov. Cítila sa však zle a svoj stav prirovnávala k pocitu, ako keby mala na hrudi tlak, ktorý váži 80 ton.

Jordan údajne na fajčenie minula 500 dolárov týždenne. Povedala, že elektronické cigarety začala fajčiť ako tínedžerka a neskôr prešla na vapovanie. Po svojej najnovšej skúsenosti tvrdí, že sa s tým chystá definitívne skončiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia