Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2024 o 11:00
Čas čítania 3:42
Richard Balog

Takto vyzerajú letné outfity slovenských a českých známych tvárí. Priprav sa na luxus, extravaganciu aj klasiku

Takto vyzerajú letné outfity slovenských a českých známych tvárí. Priprav sa na luxus, extravaganciu aj klasiku
Zdroj: Instagram/@jankasla
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

V článku nájdeš 12 outfitov – polovicu mužských a polovicu ženských. Inšpiráciu necháme na tebe.

Šoubiznis vždy bol, je a bude okrem iného aj o dobre oblečených ľuďoch, ktorí vzbudzujú pozornosť všade, kde sa objavia. Našťastie, známe tváre zo Slovenska z Česka túto informáciu nosia v hlave, a preto nás pravidelne zásobujú štýlovými outfitmi z každodenného života aj rôznych eventov. 

Inak to nebolo ani počas prvých letných týždňov a nižšie nájdeš 12 najlepších outfitov od mien ako Majk Spirit, Gleb, Yzomandias, PTK, NobodyListen, Michaela Kocianová, Janka Slačková alebo Monika Marešová. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, limitovaných teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas 17. júla 2024 o 15:00

Nie je žiadnym tajomstvom, že Michal „YakshaNovotný patrí medzi našich obľúbených influencerov, a to aj vďaka outfitom, ktoré nosí.

Človek, ktorý stíha nemožné a stojí napríklad za kultom Love Them Running Club, má vo svojom šatníku množstvo high fashion kúskov vrátane doplnkov ako v tomto prípade, keď má na chrbte kožený ruksak s diamantovým vzorom Christian Dior. Puzdro na fľašu je z dielní značky Stone Island a šiltovka predstavuje oficiálny merch tenisového turnaja Wimbledon.

Michal Yaksha Novotný
Zdroj: Instagram/@yak.sha

Naše pohľady potešil aj Majk Spirit, ktorý sa postavil pred objektív fotografky Kataríny Šlesárovej v čiernom tričku s jednoduchým grafickým motívom spod rúk návrhára Herona Prestona. Dizajnérske oblečenie doplnil o sériu zaujímavých náhrdelníkov, pričom najviac pozornosti pútali luxusné švajčiarske hodinky Audemars Pigeut na raperovom zápästí, ktorých hodnota je poriadne vysoká. 

Majk Spirit
Zdroj: Instagram/@majkspirit, Katarína Šlesárová

Custom móda nie je v našich končinách taká populárna, o to viac nás potešil Gleb v tomto na mieru vyrobenom outfite, v ktorom vystúpil na Pohode. Big Boy z Ružinova vyskočil na pódium v avantgardných modeloch s veľkým nápisom BBG na chrbte, ktoré sú prácou mladého slovenského dizajnéra menom TOBiAS. Pokrývku hlavy vyrobila Marina Pivkova, ktorá s Glebom spolupracuje dlhodobo.

Gleb
Zdroj: Instagram/@gleb

Na českej rapovej scéne by si v súčasnosti ťažko hľadal viac štýlových interpretov, ako sú Yzomandias a PTK, ktorí pred dvomi týždňami vydali spoločný dvojsingel No Sleep Gang/Get Low. Vo videoklipe predviedli niekoľko fresh outfitov ako na fotografii nižšie.

Zatiaľ čo YZO stavil na nadrozmernú koženú bomberu, vybíjaný opasok a široké džínsy v kombinácii so zlatými šperkami, tak PTK mal na sebe prešívanú koženú bundu, čierne džínsy a na krku zlatú reťaz s príveskom.

Yzomandias, YZO, PTK
Zdroj: Instagram/@takahiroryuu, Milion Plus

Ak sleduješ česko-slovenskú hudobnú scénu, vieš, že NobodyListen, má úplne odlišný štýl obliekania ako väčšina interpretov a v redakcii jeho outfity milujeme a často sú pre nás aj zdrojom inšpirácie. 

V tomto prípade oceňujeme umelcovu odvahu, keď zladil kožené čižmy s dlhými šortkami a klasickým čiernym tielkom. Baví nás aj výber šperkov vrátane náramkov s tenisovým vzorom, náhrdelníka a v neposlednom rade švajčiarskych hodiniek Hublot.

Jakub NobodyListen Strach
Zdroj: Instagram/@nobodylisten, Ivan Kassa

Filip Vaněk je najznámejší český stylista, ku ktorému si chodia po rady zástupy celebrít vrátane Leoša Mareša a Moniky Marešovej. On sám pritom nosí originálne a štýlové outfity, ktorými sa môžeš inšpirovať bez ohľadu na to, či máš osemnásť alebo päťdesiat. 

Perfektným dôkazom je fotografia nižšie, na ktorej má Vaněk oblečenú ľahkú ružovo-modrú košeľu v kombinácii s oversized šortkami s potlačou – oboje z milánskeho ateliéru Etro. Tenisky sú Adidas Originals Sambae, aké nájdeš napríklad v ponuke online obchodu Footshop, a šiltovka je Polo Ralph Lauren. 

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek
Odporúčané
Dopraj si výnimočnú vôňu. Toto sú TOP mužské parfumy na letnú sezónu Dopraj si výnimočnú vôňu. Toto sú TOP mužské parfumy na letnú sezónu 19. júla 2024 o 11:00

Ak si už unavená z neustáleho vymýšľania nových outfitov, jednoducho stav na klasiku ako Michaela Kocianová a môžeš sa spoľahnúť, že sa budeš cítiť skvelo. Známa modelka má oblečené basic biele tričko s krátkymi rukávmi a svetlomodré džínsy v zvonom strihu s rozstrapkanými koncami na ozvláštnenie, ku ktorým si obula otvorenú obuv na vysokých podpätkoch. Presne toľko potrebuješ k fresh letnému outfitu do mestských ulíc. 

Michaela Kocianová
Zdroj: Instagram/@michaelakocianova

Naopak – v prípade, že hľadáš novú inšpiráciu na neobyčajné outfity, potom daj follow Janke Slačkovej. Atraktívna moderátorka zožala veľký úspech už v poslednom článku a očarí ťa aj v tom dnešnom. 

Ako môžeš vidieť nižšie, celočierny outfit nemusí byť nuda. Janka Slačková si na dovolenke v Miami obliekla odvážny vrchný diel s odhaleným výstrihom aj bruchom, ktorý zladila s baggy nohavicami, malou kabelkou, trendy bezrámovými slnečnými okuliarmi a množstvom šperkov. Takto si predstavujeme ženský outfit, v ktorom nezapadneš v dave. 

Janka Slačková
Zdroj: Instagram/@jankasla

Petra Macková je jednou z mála žien na Instagrame, ktorú sledujeme nepretržite už niekoľko rokov a stále nás baví jej štýl a cit pre kombinácie. Nie nadarmo spolupracuje slovenská influencerka s najznámejšími módnymi domami vrátane talianskej ikony Gucci, ktorého modely má oblečené aj na fotografii. 

Ide o štýly z kolekcie pre-fall 2024. Najviac nás baví raw denimový overshirt s malým vyšitým logom na vrecku, ale super sú aj šortky v modrom odtieni a kabelka s charakteristickým vzorom na tmavočervenom základe. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Ak ťa počas tohto leta čaká ešte nejaký festival pod holým nebom, možno nájdeš inšpiráciu v outfite v podaní Zorky Hejdovej z Colours of Ostrava. Moderátorka si užila divokú atmosféru plnú hudby v modeloch, ktoré vychádzajú z country estetiky.

Korzet so stužkami od talentovanej českej návrhárky Hany Valtovej zladila s klasickými čiernymi šortkami zo Zary, koženými čižmami od značky Ganni a so slnečnými okuliarmi s podpisom módneho domu Saint Laurent. 

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

V minulosti nenápadná interpretka Annet X patrí v súčasnosti medzi najzaujímavejšie tváre českého šoubiznisu, o čom nás presvedčila aj na tohtoročnom KVIFF, kde ukázala niekoľko veľmi podarených outfitov a siluet. Na fotografii zo schodiska v Grandhotel Pupp má partnerka NobodyListena na sebe oblečené nadrozmerné čierne sako od Šimona Žáka, spod ktorého trčí kontrastná modrá blúzka.

Annet X
Zdroj: Instagram/@annetx, Benedikt Renč

Plný počet bodov udeľujeme aj poslednému outfitu v dnešnom článku v podaní Moniky Marešovej, ktorá predviedla túto atraktívnu siluetu na 58. ročníku filmového festivalu v Karlových Varoch, známy ako KVIFF. 

Manželka najznámejšieho českého moderátora si obliekla krátke béžové šaty s bohatým riasením od návrhára Martina Kohouta, ku ktorým zladila otvorenú obuv na vysokých podpätkoch a vyzerala perfektne zo všetkých uhlov. 

Monika Marešová
Zdroj: Instagram/@monikamaresova
Odporúčané
V roku 2024 sú trendom šiltovky všetkých tvarov, veľkostí, materiálov aj farieb. Nájdi si svojho favorita V roku 2024 sú trendom šiltovky všetkých tvarov, veľkostí, materiálov aj farieb. Nájdi si svojho favorita 25. júla 2024 o 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia