Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2024 o 10:07
Čas čítania 0:33
Jela Vážanová

Instagram opäť prichádza s novou funkciou. Spúšťa privátne komentáre priamo na príspevkoch

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Vďaka novej aktualizácii na Instagrame budeš mať lepší prehľad o obsahu, ktorý sa páči tvojim kamošom, a uvidíš ich reakcie hneď pri scrollovaní.

Instagram, jedna z najpopulárnejších sociálnych sietí, prichádza s revolučnou novinkou, ktorá má potenciál zmeniť spôsob, akým zdieľame a objavujeme obsah. Na platforme odteraz budeš môcť zanechať poznámky priamo na príspevkoch a reelskach.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Schrittenlocher (@elasmarketingservices)

Nedávno sa možnosť zanechať poznámku objavila nad profilovkou v hornej časti inboxu. Teraz ti však nová aktualizácia dovolí vytvoriť niečo ako súkromné komentáre na príspevku pre tvojich priateľov. Môžeš si navyše nastaviť, či chceš, aby tvoje poznámky videli sledovatelia, ktorých sleduješ späť, alebo len blízki priatelia.

Odporúčané
Instagram predstavuje prelomovú novinku, ktorá má chrániť tínedžerov. Meta bojuje proti šikane a obťažovaniu  Instagram predstavuje prelomovú novinku, ktorá má chrániť tínedžerov. Meta bojuje proti šikane a obťažovaniu 31. mája 2024 o 19:56

Poznámky na príspevkoch a reels sú na rozdiel od tých v inboxe, ktoré trvajú len 24 hodín, viditeľné až 3 dni. Pokiaľ však vo svojom feede nechceš vidieť poznámky od svojich priateľov, v nastaveniach si túto funkciu môžeš vypnúť. Neuvidíš ich zatiaľ ani vtedy, keď budeš používať Instagram cez webový prehliadač.

Domov
Zdieľať
Diskusia