Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2024 o 13:12
Čas čítania 0:55
Veronika Ábelová

Tiktok ovládol nový bizarný trend. Ľudia si líčia spálenie od slnka

Tiktok ovládol nový bizarný trend. Ľudia si líčia spálenie od slnka
OSOBNOSTI TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Pri opaľovaní na pokožke väčšinou nechceme mať vypálené plavky alebo šperky. Na Tiktoku je však aktuálne virálny nový trend, ktorým ľudia imitujú dojem z kože ako po opaľovaní.

Už žiadne rovnomerné opálenie, po ktorom v lete túžiš. Milovníci beauty teraz vytvárajú make-up, ktorý pripomína spálenú pokožku. Tento pomerne kontroverzný trend začala na Tiktoku Isabel Rose, ktorá začiatkom júna zverejnila virálne video, ktoré má už viac ako jeden a pol milióna prehratí. Odvtedy sa z neho tvorcovia Tiktoku idú zblázniť.

Rose vo videu ukazuje obrys svojho topu v bikinách a prívesok v tvare kríža. Vďaka nemu pokožka vyzerá ako spálená od slnka v kontraste so svetlými oblasťami.

„Chcela som vytvoriť letné líčenie, s ktorým sa môže stotožniť každý. Spáleniny od slnka a opálenie sú bežnou vecou, s ktorou sa v lete môžeme všetci stotožniť. Preto som si myslela, že je to perfektný nápad!“ povedala Rose a zároveň dodala, že nečakala taký veľký záujem. Celý vzhľad vytvorila pomocou líčidiel.

Začínajúca vizážistka dosiahla tento vzhľad líčenia tak, že si najprv nastavila kontúry. Farbu namiešala pomocou bronzera a rúžu a naniesla ju pozdĺž dekoltu a línie bikín. Tento trend po nej začali napodobňovať aj ďalšie ženy na Tiktoku.

@evzuu Odpoveď @peka.valentov ☀️☀️☀️ Tvárenka, bronzer, korektor Glowish by @hudabeauty ................ Sun lines makeup , sunburn makeup #sunburnnmakeup #makeup #makeuptrend #beauty #fantasymakeup #sunburn #hudabeauty ♬ originálny zvuk - 🦅

Aj napriek novému trendu v líčení je dôležité chrániť sa pred slnkom a používať vhodné produkty na ochranu pred slnkom. Tie totiž vôbec nie sú príjemné a môžu dokonca ohroziť zdravie.

Domov
Zdieľať
Diskusia