Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2024 o 16:02
Čas čítania 0:45
Anna Vondráková

Ľudia kritizujú nový videoklip Katy Perry. Speváčka nahrala video, v ktorom sa vyjadrila k negatívnym komentárom

Ľudia kritizujú nový videoklip Katy Perry. Speváčka nahrala video, v ktorom sa vyjadrila k negatívnym komentárom
HUDBA HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Katy Perry schytáva na internete negatívne komentáre k jej novému videoklipu.

Klip speváčky Katy Perry k novej piesni Woman's World na sociálnych sieťach skritizovali. Speváčka na internete zverejnila video, v ktorom situáciu vysvetľuje. Zdá sa, že speváčka takéto reakcie očakávala, keďže svoj zámer objasnila už počas natáčania klipu.

„Bavíme sa, je to sarkastické, veľmi groteskné,“ vysvetlila a dodala, že ide o satiru. Podľa speváčky má mať pieseň Woman's World „proženský“ podtext a ukázať ženskú silu. V klipe sú však ženy oblečené vo veľmi odhaľujúcom oblečení, čo vyvoláva opačný dojem.

Ako však upozorňuje Variety, kontroverzia sa týka aj spoluproducenta a spoluautora piesne Dr. Lukea. Toho v minulosti obvinila zo sexuálneho zneužívania speváčka Kesha. Prípad sa nakoniec skončil urovnaním a spevák nikdy nepriznal vinu. Jeho účasť na tejto piesni je vzhľadom na jej poslanie prinajmenšom neočakávaná.

 
„Naozaj to preháňame,“ uviedla speváčka vo svojom najnovšom príspevku. „Pre mňa a moju predstavu ženskej božskosti je to ako resetA po tomto sa dostaneme do úplne iného sveta,“ uzatvára. Ako presne bude tento „nový svet“ vyzerať, sa pravdepodobne dozvieme 20. septembra, keď má Katy Perry po štyroch rokoch vydať nový album s názvom 143.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Domov
Zdieľať
Diskusia