Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2024 o 16:41
Čas čítania 1:15
Anna-Marie Hanzlíková

Diváci zosmiešňujú Aemonda z House of the Dragon, odniesol si to za nahú scénu. Herec vysvetľuje, prečo sa na to dal

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Postava princa Aemonda Targaryena zažíva po poslednej časti veľkú pozornosť.

Aemond sa v poslednej epizóde seriálu House of The Dragon vyzliekol donaha. V jednej scéne Aemonda objaví jeho brat Aegon úplne nahého v náručí sexuálnej pracovníčky Sylvie. Aegon sa mu vysmeje preto, že jeho brat Sylviu navštevuje už od mladosti. Aemond ho však ignoruje, postaví sa a nahý odkráča preč.

Herec Aemonda Ewan Mitchell medzitým v rozhovore pre Vulture povedal, že pre neho bolo dôležité, aby bol v scéne naozaj nahý, pretože sa to hodilo k úlohe. „Scény ako táto sa začínajú rozhovorom o tom, ako ďaleko ste ochotný zájsť. Nebola to ľahká voľba. Ale na Aemondovi ide o to, že šokuje divákov. Slabosť nepatrí do Aemondovho slovníka,“ vysvetlil, ako o veci premýšľal.

Navyše nahota nesie v scéne symbolický význam. „Aegon pristihne Aemonda na zraniteľnom mieste. Keď som prvýkrát vzal do rúk scenár a videl scény z bordelu v druhej a tretej epizóde, videl som skvelú príležitosť ponúknuť vzácny pohľad na jeho zraniteľnosť,“ povedal herec. 

„Keď vstane a odíde bez toho, aby sa obťažoval najprv sa obliecť, taký sebavedomý aj tvárou v tvár tomu poníženiu, pripadá mi desivejší, ako keď ide na Vhagarovi,“ dodal v spomínanom rozhovore.

Nahá scéna si okamžite získala pozornosť. Mnohých divákov a diváčky však viac ako samotná scéna zaujala Mitchellova anatómia, ktorá symbolizovala zraniteľnosť. Na Twitteri a iných sociálnych sieťach sa objavilo množstvo príspevkov komentujúcich hercovo telo.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023 o 14:30

„Všetci ste nejako príliš v pohode so zosmiešňovaním Ewanovho tela. Mohli by sme sa zdržať komentárov o telách iných ľudí? Nikto neznáša toho jednookého hada Aemonda Targaryena viac ako ja, ale herec si to nezaslúži. Nikto si to nezaslúži,“ rozčuľoval sa napríklad jeden z fanúšikov.

@herbie.targaryen Rozhodne som nečakal, že uvidím všetko lol #houseofthedragon #gameofthrones #got ♬ P - sophia🫶
Späť
Zdieľať
Diskusia