Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2024 o 13:43
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Lóve 2 ponúka krvavé akčné scény ako z amerických trhákov. V novom teaseri vidíme Separa, Tinu aj hviezdu z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY ČESKO-SLOVENSKÉ FILMY LÓVE 2 SLOVENSKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Pozeráme sa na slovenskú verziu Johna Wicka?

Očakávané trilerové pokračovanie akčnej lovestory od režiséra Jakuba Kronera dostalo nový teaser trailer. Film Lóve 2 (označovaný aj ako 2óve) je pokračovanie úspešnej romantickej drámy z roku 2011. Distribučná spoločnosť Continental prinesie film na plátna kín už 24. októbra.

V hlavných postavách sa aj tentoraz predstavia Michal Nemtuda ako Maťo, Kristína Svarinská ako Veronika a Jakub Gogál ako Tomáš. Tieto postavy sú fanúšikom dobre známe už z jednotky. Po novom však v teaseri vidíme aj ďalšie známe mená, napríklad rapera Separa, speváčku Tinu či Vladimíra Furdíka (kaskadéra a herca, ktorý stvárnil Night Kinga v kultovom Game of Thrones).

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019 o 19:35

Kroner ešte v júni nakrúcal so svojím tímom posledné zábery z pripravovanej dvojky na viacerých miestach v Bratislave. Po prvej ochutnávke z apríla teraz konečne prezrádza o čosi viac v netrpezlivo očakávanom teaseri.


V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované akčné scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, ktoré sa točili pod kaskadérskym dohľadom a za účasti Vladimíra Furdíka. Nový teaser je plný akcie, krvi, bitiek, mafie a pripomína akúsi slovenskú verziu Johna Wicka. Presvedč sa sám vo videu nižšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia