Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. apríla 2024, 14:33
Čas čítania 0:46
Radoslava Juračková

Slovenský film Lóve sa po 13 rokoch dočká pokračovania. S akčnými scénami pomáhal herec z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Film sa po novom odohráva v exotike. Poznáme dátum jeho premiéry.

Pokračovanie úspešnej romantickej drámy z roku 2011 bude opäť režírovať Jakub Kroner a v hlavných postavách sa aj tentoraz predstavia Michal Nemtuda ako Maťo, Kristína Svarinská ako Veronika a Jakub Gogál ako Tomáš. Tieto postavy sú fanúšikom dobre známe už z jednotky.

Akčné scény pod taktovkou herca z Hier o tróny

Tvorcovia filmu v tlačovej správe prisľúbili, že sa môžeš tešiť na poriadnu dávku akcie a drámy. Chýbať nebudú ani prestrelky či náročné kaskadérske kúsky, ktoré sa realizovali pod dohľadom Vladimíra Furdíka. Tento slovenský herec sa preslávil v role Night Kinga v legendárnych Hrách o tróny (Game of Thrones).

„Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy,“ priblížili dej tvorcovia filmu fanúšikom.

Produkcia za natáčaním vycestovala aj do exotického Thajska, ktoré sa pre hlavné postavy stane útočiskom a úkrytom pred zločincami.

Film sa objaví na plátnach slovenských kín už 24. októbra pod taktovkou distribučnej spoločnosti Continental film. Viac sa o ňom dozvieš v prvom teaseri a na instagramovom účte 2ovefilm, kde budú tvorcovia pravidelne pridávať nové informácie o filme.

Domov
Zdieľať
Diskusia