Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2024 o 13:07
Čas čítania 1:10
Radka Klučárová

VIDEO: „Čo robíš ty, sprostý ko**t?!“ kričal po slovensky kontroverzný Tristan Tate. Takto fandil Slovákom v zápase na Eure 2024

ZAUJÍMAVOSTI FUTBAL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Tristan Tate a jeho brat Andrew aj naďalej čelia obvineniam zo sexuálneho násilia, z obchodovania s ľuďmi a zo založenia organizovanej zločineckej skupiny.

Kontroverzný influencer a podnikateľ Tristan Tate, brat Andrewa Tata, vo futbalovom zápase Eura 2024 medzi Slovenskom a Rumunskom fandil Slovákom. Na sociálnej sieti X, predtým známej ako Twitter, zverejnil video, kde nešetrí slovenskými nadávkami. 

„Ku***, p***, poj*****, čo robíš ty, sprostý ko***,“ hovorí vo videu. „Cítim sa ako Slovák, keď sledujem dnešný zápas. Sorry, Rumunsko,“ napísal k príspevku. Po slovensky sa Tristan naučil zrejme počas vzťahu so Slovenkou Zuzanou, ktorá sa minulý rok exkluzívne pre Refresher rozhodla otvorene prehovoriť o svojom takmer ročnom romantickom vzťahu s týmto kontroverzným britsko-americkým influencerom, bývalým kickboxerom a biznismenom.

Odporúčané
Slovenka, ktorá chodila s Tateom: V súkromí to bol najmilší človek. Čím však bol známejší, tým viac bol paranoidný (Rozhovor) Slovenka, ktorá chodila s Tateom: V súkromí to bol najmilší človek. Čím však bol známejší, tým viac bol paranoidný (Rozhovor) 4. júla 2023 o 16:30

V treťom zápase na EURO 2024 v Nemecku slovenská reprezentácia s Rumunskom remízovala. Oba tímy si po tomto vyrovnanom výsledku zabezpečili postup do osemfinále. Keďže Tristan aj s bratom Andrewom posledné roky žijú v hlavnom meste Rumunska Bukurešti, kde aj podnikajú, jeho fanúšikovia očakávali, že bude fandiť Rumunom.

Keď sa ho v komentároch pod videom ľudia pýtali, prečo nefandí krajine, v ktorej žije, odpovedal, že sa tak stane až po tom, čo sa ho nebudú tamojšie úrady snažiť dostať do väzenia. „Zmením podporu futbalovému tímu, keď sa ma vaši skorumpovaní prokurátori prestanú snažiť zavrieť do väzenia. Platí, bro?“ odpísal na rozpačitú reakciu jedného z komentujúcich. 

Kontroverzní bratia Tatovci sa preslávili sexistickými a mizogýnnymi názormi, pre ktoré si získali milióny fanúšikov. Andrew Tate bol bývalým kickboxerom a účinkoval v reality sou Big Brother. Na sociálnych sieťach ho ľudia titulovali za „kráľa toxickej maskulinity“.

Dvojica čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho násilia, z obchodovania s ľuďmi a zo založenia organizovanej zločineckej skupiny, ktorá sexuálne vykorisťovala ženy. Aktuálne sa zdržiavajú v Rumunsku. Pre výroky nenávistné voči ženám boli na viacerých sociálnych sieťach ako Facebook, Instagram či Youtube zablokovaní.

Andrew Tate
Zdroj: Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia