Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2024 o 10:03
Čas čítania 0:36
Barbora Adamkovičová

Polícia zverejnila fotku Justina Timberlaka po zadržaní. Spevák priznal jazdu pod vplyvom alkoholu, odmietol dychovú skúšku

HUDBA ALKOHOL POLICAJT SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Problémy s alkoholom sa pokúšal riešiť už v minulosti.

Speváka Justina Timberlaka obvinili zo šoférovania motorového vozidla pod vplyvom alkoholu, informuje BBC. Okresná prokuratúra uviedla, že ho následne prepustili bez kaucie.

Populárneho interpreta zadržali krátko po polnoci z pondelka na utorok, podľa policajtov totiž nezastavil na stopke. Keď ho muži zákona zastavili, jeho oči mali byť „sklenené a podliate krvou“ a v jeho dychu bolo cítiť alkohol. Podľa spravodajského portálu CBS News dokonca odmietol vykonať dychovú skúšku a tvrdil, že si dal len jeden drink.

Ikonický umelec v minulosti priznal, že chce v dôsledku nadmerného pitia alkoholu vyhľadať odbornú pomoc. 

Plánované turné zatiaľ nezrušil

Jeden z najpredávanejších interpretov sveta má naplánované svetové turné k šiestemu albumu Everything I Thought It Was. Podľa denníka The Daily Mail má napriek problémom so zákonom stále v úmysle vystúpiť už tento víkend v Chicagu.

Miestne policajné oddelenie Sag Harbor v oblasti Hamptons, kde vlastnia nehnuteľnosti viaceré svetové celebrity, zverejnilo fotografiu zo zadržania obľúbeného speváka:

justin timberlake
Zdroj: Sag Harbor Police Department
Domov
Zdieľať
Diskusia