Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
18. júna 2024 o 9:57
Čas čítania 0:42
Barbora Adamkovičová

Francesco Calzona venoval včerajšiu výhru slovenskému národu. Toto sú prvé slová trénera, poďakoval aj fanúšikom

ŠPORT EURO 2024 FRANCESCO CALZONA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Je to víťazstvo, ktoré má naozaj veľkú váhu,“ vyhlásil Calzona. Taktiež pochválil našu futbalovú reprezentáciu a uviedol, že výhru si naozaj zaslúžia.

Tréner našej futbalovej reprezentácie venoval včerajšiu výhru slovenskému národu, píše Šport.sk. Na pozápasovej tlačovej konferencii vzdal hold nielen svojim zverencom z reprezentácie, ale aj fanúšikom, ktorí ich podporovali.

„Som šťastný. Naše mužstvo si toho muselo veľa vytrpieť v druhom polčase, ale to je úplne normálne, keďže sme čelili takému silnému súperovi. V každom prípade moje mužstvo robilo presne to, čo som od neho vyžadoval. Aj toto ma naozaj teší,“ prezradil Francesco Calzona.

Slováci prekvapili doma aj v zahraničí

Veľkolepá premiéra Slovákov sa podľa portálu dá považovať za „najväčšie prekvapenie“ tohtoročného šampionátu. Našinci totiž porazili hviezdny a silnejší tím Belgicka, ktorý od čias príchodu nového trénera neprehral žiaden zápas. Podľa rebríčka FIFA je teda až 3. najlepším mužstvom sveta.

„Je to víťazstvo, ktoré má naozaj veľkú váhu,“ vyhlásil Calzona. Zároveň pochválil náš futbalový tím a uviedol, že výhru si naozaj zaslúžia. „Toto víťazstvo je cenné takisto aj preto, lebo ho môžem venovať celému slovenskému národu,“ dodal Talian.

Aj takto sa naši reprezentanti tešili z výhry:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Slovenský futbalový zväz (@sfzofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia