Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2024 o 14:01
Čas čítania 0:38
Barbora Adamkovičová

Trapas v Bez servítky: influencer si pripravil veľkolepý príchod na limuzíne ako celebrita. Nik zo súťažiacich ho však nepoznal

FILMY A SERIÁLY INFLUENCERI SLOVENSKÉ SERIÁLY SLOVENSKÍ UMELCI
Uložiť Uložené

„Ten chalan bol úplne trápny. Nemyslím, že David predviedol nejaký spev, toto by som vedela aj ja uhrať,“ zhodnotila jedna zo súťažiacich.

Influencer a spevák, ktorý si hovorí David Key, sa v pondelkovej epizóde šou Bez servítky od TV Joj predstavil vo veľkom štýle. Spevák na úvodné zoznámenie dorazil v luxusnej limuzíne s vlastným šoférom, na základe ktorej si ostatní súťažiaci mysleli, že ide o známu celebritu. „Mne napadla Vondráčková,“ povedala jedna z účastníčok. Keď však Key z auta vystúpil, nikto ho nespoznal.

„Som tak prevrátil očami, že kto to je?“ opisuje prvý dojem z influencera jeden zo súťažiacich. „A čo si nejaká celebrita, že sa vozíš limuzínami?“ opýtala sa Keya ďalšia účastníčka kuchárskej šou.

Na otázku, či mladého a kontroverzného umelca ostatní zo štvorice účinkujúcich poznajú, odpovedali záporne. „Táto partia vyzerá dobre nudne,“ stručne zhodnotil Key v dokrútke.

Jeho protivníkom sa nepáčil ani Keyov spev a tanec. „Ten chalan bol úplne trápny,“ zhrnula bruneta. „Nemyslím, že David predviedol nejaký spev, toto by som vedela aj ja uhrať,“ dodala na margo jeho spevu. Ďalšia zo súťažiacich usúdila, že lepšia by bola Helena Vondráčková.

Domov
Zdieľať
Diskusia