Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2024 o 14:30
Čas čítania 12:57
Martin Adam Pavlík

Mirka z prvej série Ruže pre nevestu: Keď som dostala prvú ponuku na spoluprácu, netušila som, koľko si mám vypýtať (Rozhovor)

Mirka z prvej série Ruže pre nevestu: Keď som dostala prvú ponuku na spoluprácu, netušila som, koľko si mám vypýtať (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely
REFRESHER INFLUENCERI REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Ako hodnotí druhú sériu populárnej markizáckej reality šou, prečo zmenila výzor a dokáže ju dnes uživiť len Instagram?

Finalistka prvej série populárnej šou Ruža pre nevestu je dnes známa influencerka. Okrem toho, že je vyštudovaná veterinárka a na profi úrovni sa dlhé roky venovala krasokorčuľovaniu, momentálne ju baví stvárňovanie rôznych postáv pred kamerou. Na jej instagramovom profile nájdeš vtipné videá s Matejom Zrebným či Adamom Štrbom. 

Košičanka Mirka Hriňáková sa okrem iného presťahovala z východu do Bratislavy a výrazne zmenila imidž, takže dnes by si ju možno na ulici nespoznal. Čo ju k tomu viedlo, ako hodnotí divokejšiu druhú sériu Ruže pre nevestu a aké má plány do budúcnosti? 

Priblížila aj náročné obdobie po skončení šou, v ktorej napokon neuspela, dôkladne porovnala ženíchov z oboch sérií a prezradila, v čom ju ktorý sklamal. Navyše pri analyzovaní dievčat z druhej série si vôbec nebrala servítku pred ústa. Čo všetko o nich povedala? Ak ťa bavia naše rozhovory, pridaj sa do klubu Refresher+ a čítaj všetok obsah na webe bez zbytočných obmedzení.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako sa zoznámila s Adamom Štrbom a aký majú v súčasnosti vzťah.
  • Ako sa naučila riešiť financie pri spoluprácach. 
  • Či dostala ponuku na hranie v seriáli alebo reklame.
  • V čom sa jej druhá série Ruže pre nevestu páčila viac ako prvá.
  • Ako vnímala jednotlivé momenty a dievčatá z druhej série.
  • Prečo sa podľa nej Radko dal vo finále ošialiť. 
Mirka Ruža pre nevestu reality šou
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely

Ľudia si ťa pamätajú najmä zo šou Ruža pre nevestu. Ako na teba dnes reagujú na ulici či v kluboch? Pociťuješ ešte, že sa s tebou chcú fotiť alebo zoznamovať? 

Hej, ešte stále to pociťujem. Stále ma ľudia oslovujú, chcú sa odfotiť, potešia sa a tak. Väčšinou to sú ľudia, ktorí ma sledujú na Instagrame. Tým, že som v šou mala kratučké peroxidové blond vlasy a teraz ich mám dlhšie a hnedé, ľudia, ktorí ma registrovali iba zo šou, ma asi ani nespoznajú. Čo je aj celkom príjemné, pretože istý čas to bolo tak, že kdekoľvek som si prišla sadnúť, cítila som, že sa na mňa stále niekto pozerá. Teraz, keď vyzerám inak, nedeje sa to tak často.

Ako si už naznačila, od šou si si prešla zmenou výzoru. Čo ťa k tomu vlastne motivovalo?

Prvou motiváciou k zmene boli moje zničené vlasy. Po šou boli naozaj vo veľmi zlom stave. Keďže som si ich odfarbovala, tak sa stále žehlili a kulmovali. Prispel k tomu aj lak... no proste to bolo zlé a peroxid tomu, samozrejme, neprospieva, takže som si nechala odrásť vlasy na svoju prírodnú farbu. Plus ja som si aj často napájala vlasy, asi od osemnástky. Vlastne iba počas Ruže som nemala napojené vlasy. Po šou som si ešte dala spraviť pery, pretože som ich mala uzučké. To som chcela spraviť už pred rokmi.

Mirka Ruža pre nevestu reality šou
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely

Predpokladám, že ti šou pomohla, aj čo sa týka spoluprác. Dokážeš sa dnes uživiť čisto Instagramom?

Áno, živím sa naozaj len Instagramom, ale musím povedať, že je to omnoho ťažšie, ako som si myslela. Nie je to vôbec „med lízať“. Niekto by si myslel, že mám celý deň voľno, ale vôbec to tak nefunguje. Práveže naopak. Mám pocit, že ľudia, ktorí ráno idú do práce a poobede z nej prídu, nemusia nič riešiť, ale ja pracujem ako keby nonstop.

Odporúčané
Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama 20. júna 2024 o 12:30

Po šou som mala veľmi veľkú sledovanosť, ale udržať sa „na scéne“ influencerov, keď dnes ich je pomerne dosť, mi dalo zabrať. Som rada, že sa mi to vlastne podarilo. Za ten rok od Ruže som na tom naozaj makala a musela som sa všetko naučiť. Či už to, ako komunikovať s ľuďmi, ako si postrihať videá, alebo ako zostať relevantná.

Vieš priblížiť, akú najvyššiu sumu si dostala za jednu spoluprácu, prípadne naznačiť, či to boli tisíce alebo desaťtisíce?

Závisí to vždy od produktu, od firmy a exkluzivity. Sú to však normálne sumy. Stačí sa spýtať Googlu, koľko zarába influencer. (smiech) Aj mne to pomohlo, pretože keď som dostala prvú ponuku na spoluprácu, netušila som, koľko si mám vypýtať. Pre mňa to bola španielska dedina.

Odpichla som sa preto práve od Googlu, kde to bolo rozdelené podľa počtu followerov, dosahov a podobne. Na základe toho som si to nastavila a potom sme sa s firmami dodatočne dohodovali buď na vyššej, alebo menšej sume podľa potreby. Už aspoň viem, kde sú mantinely.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Skúšobné
0 €
7 dní bezplatne
Prístup ku prémiovým článkom
Najskôr máš predplatné na 7 dní zadarmo a následne od 4. 7. 2024 platíš 5 € raz za 4 týždne
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
za 5 €0
a čítaj všetko bez obmedzení
Vyskúšať zadarmo
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 161698 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktoré dievča z druhej série Ruže pre nevestu ju najviac iritovalo.
  • Ktorý moment z druhej série ju rozplakal.
  • Aký vzťah má s Juliou z druhej série. 
  • Prečo podľa nej mala Stanka zo šou sama odstúpiť.
  • Ako dopadlo jej stretnutie s Tomášom Tarrom po roku a pol od prvej série šou. 
  • Prečo bolo obdobie po šou jedno z najťažších, aké kedy zažila.
  • Aký ambiciózny sen má.
Domov
Zdieľať
Diskusia