Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2024 o 17:14
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Máš zrejme poslednú šancu kúpiť si Yeezy od Adidasu. Firma ich rozpredáva v 50 % zľave

MÓDA KANYE WEST SPRÁVY ZO SVETA YEEZY
Uložiť Uložené

So zľavou 50 % si môžeš kúpiť model 350 V2 Cmpct či napríklad Yeezy 450.

Adidas opäť spustil predaj zvyšných tenisiek Yeezy, ktoré spoločnosti zostali po ukončení spolupráce s kontroverzným raperom a podnikateľom Kanye Westom, ktorý teraz vystupuje pod novým umeleckým menom Ye.

Na internetovej stránke e-shopu Adidas nájdeš vo výpredajovej sekcii viaceré modely tenisiek, na ktorých dizajnovaní raper v minulosti spolupracoval. So zľavou 50 % si môžeš kúpiť topánky 350 V2 Cmpct či napríklad Yeezy 450.

adidas, yeezy
Zdroj: Adidas.com

Ako pripomína portál Complex, generálny riaditeľ spoločnosti Adidas Bjørn Gulden tento rok povedal, že zásoby predá za cenu, ktorá spoločnosti nevygeneruje žiaden zisk, a definitívne ukončí predaj tenisiek Yeezy.

Firma už takmer dva roky rieši, čo s topánkami značky Yeezy, keď pre antisemitské výroky ukončila spoluprácu s raperom Ye. Spoločnosti v tom čase zostali na sklade topánky v hodnote zhruba 1,2 miliardy eur. Na trhu medzitým ich cena prudko vzrástla, keďže Adidas výrobu zastavil. V prípade niektorých modelov sa zvýšila na viac než dvojnásobok pôvodnej ceny.

Odporúčané
Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama 20. júna 2024 o 12:30

Odvtedy už Adidas viackrát spustil predaj tenisiek aj oblečenia vo zvýhodnených cenách, čím Westa poriadne nahneval. Je však viac než pravdepodobné, že fanúšikovia tejto línie majú jednu z posledných šancí na nákup modelov.

Kanye West odkazuje Adidasu, že ich zničí.
Kanye West odkazuje Adidasu, že ich zničí. Zdroj: Youtube/K E M P I R E
Domov
Zdieľať
Diskusia