Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2024 o 14:53
Čas čítania 1:51
refresher team

ZOZNAM: Toto je šesť filmov, ktoré sa aktuálne najviac nelegálne sťahujú

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY FILMY, KTORÉ MUSÍTE VIDIEŤ
Uložiť Uložené

Server AV Mania zostavil prehľad filmov, ktoré sa na torrentoch aktuálne najčastejšie sťahujú.

„Zobrali sme týždenné prehľady najsťahovanejších filmov, ktoré sa objavujú na torrentoch, a spojili sme ich do jedného rebríčka. Toto sú aktuálne filmy, o ktoré je na svete najväčší záujem a piráti ich s obľubou sťahujú,“ informoval server.

Zoznam šesť aktuálne najčastejšie ilegálne sťahovaných filmov nájdeš nižšie:

6. Kung Fu Panda 4

Hrdina animovanej ságy Kung Fu Panda už mnohokrát dokázal, že si titul „Dračí bojovník“ napriek všetkému (najmä svojej nemotornosti) skutočne zaslúži. Pod odborným dohľadom majstra Shifua sa stará o to, aby jeho rodné Údolie pokoja nebolo svojmu názvu nič dlžné. Lenže jeho mentor si teraz zaumienil, že Po by sa mal povýšiť a stať sa duchovným vodcom celého údolia, a tak vybrať svojho nástupcu do roly Dračieho bojovníka.

5. Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba

V snímke Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba sa rodina Spenglerovcov vracia tam, kde sa to všetko začalo, teda do legendárnej hasičskej stanice v New Yorku. Jej členovia tu majú spojiť sily s pôvodnými krotiteľmi duchov. Tí medzitým vybudovali prísne tajné laboratórium, jeho účelom je posunúť lovenie duchov na úplne novou úroveň.

Odporúčané
Príbeh o sláve a páde motorkárskych gangov je teraz v kinách. Pozri si napínavý film s Austinom Butlerom a Tomom Hardym Príbeh o sláve a páde motorkárskych gangov je teraz v kinách. Pozri si napínavý film s Austinom Butlerom a Tomom Hardym 21. júna 2024 o 18:00

Keď však do nášho sveta prostredníctvom starobylého artefaktu preniknú zlé sily, musia novopečení „ghostbusteri“ aj starí veteráni vynaložiť všetko úsilie na to, aby ochránili svoj domov a zachránili celý svet pred príchodom novej ľadovej doby.

4. Hrozba smrti

Bývalý zápasník Dalton sa rozhodne pre zmenu a prijme pozíciu vyhadzovača v motoreste na floridských ostrovoch. Dúfa, že teraz začne pokojnejšia etapa jeho života. Ale rýchlo zisťuje, že idylická fasáda tohto miesta skrýva temné tajomstvo. Namiesto pokoja a odpočinku sa dostáva do centra špinavého podsvetia. S využitím svojich bojových schopností sa Dalton musí postaviť nielen fyzickým súperom, ale i morálnym dilemám, ktoré tento svet prináša.

3. The Beekeeper

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajnej organizácie Beekeepers, sa po smrti svojho priateľa a suseda vydáva na cestu krvilačnej pomsty celoštátnych rozmerov.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia