Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 18:01
Čas čítania 0:35
Barbora Adamkovičová

Nová funkcia Instagramu pobúrila jeho používateľov. Spoločnosť predstavila „nepreskočiteľné reklamy“

TECH INSTAGRAM SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Keď po novom na reklamu narazíš, už ju nebudeš môcť preskočiť. Mnohí používatelia sociálnej siete sa preto spoločnosti vyhrážajú tým, že aplikáciu prestanú používať.

Používatelia Instagramu zúria – platforma testuje novú funkciu reklám, ktoré nemôžeš preskočiť, informuje portál Unilad. Populárna sociálna sieť sa tak má začať podobať na Youtube, kde pred pozretím videa musíš niekedy prečkať aj 30-sekundovú reklamu.

Používatelia Instagramu si chcú aplikáciu odinštalovať

Mnohým používateľom sa táto funkcia nepáči a spoločnosti sa vyhrážajú tým, že aplikáciu prestanú používať. „Sociálne siete medzi sebou bojujú o to, kto bude mať titul ‚najhoršej aplikácie‘,“ napísala jedna z nahnevaných používateliek. Ďalší používateľ aplikáciu nazval „reklamou s občasnými príspevkami“.

Mnohým z fanúšikov sociálnej siete sa nová verzia nepáči natoľko, že ju chcú úplne odinštalovať. „Musíme prestať používať Instagram,“ vyhlásil komentujúci, s ktorým viacerí ľudia súhlasili.

Anketa:
Budeš aj po tejto zmene používať Instagram?
Áno.
Nie.
Ešte uvidím.
Áno.
12 %
Nie.
41 %
Ešte uvidím.
47 %
Domov
Zdieľať
Diskusia