Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2024 o 23:22
Čas čítania 1:37
Radoslava Juračková

Poznáme víťazku Ruže pre nevestu. „Potrebujem pri sebe extrovertnú ženu,“ povedal Radko svojej nastávajúcej

FILMY A SERIÁLY REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Jedna z najsledovanejších reality šou spoznala svoju víťazku. Po 12 epizódach vieme, kto si získal Radkovo srdce.

Dlhoočakávané finále šou Ruža pre nevestu je za nami. Srdce podnikateľa Radka si získala Stanka, prijala prsteň a s Radkom čochvíľa začne žiť v Nórsku nový život. Aká bola 12. epizóda šou a aké zvraty priniesla?

Z 18 dievčat zostali vo vile už len dve. Julie so Stankou to dotiahli do finále a posledné dni vo vile strávili zaujímavým programom. Šou tentoraz ovládli Radkovi najbližší. Na Srí Lanku prišiel dievčatá spoznať Radkov najlepší kamarát a cez videohovor si s oboma potenciálnymi nevestami zavolala ženíchova mamina. Počas toho, ako jedno z dievčat spoznávalo Radkových najbližších, druhé si užívalo romantické rande.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Na rande so Stankou padla prvá pusa

Pre každé z dievčat si pripravil iný program. Češku Juliu zobral na romantickú jazdu na koňoch po pláži a Stanku k vodopádom. V rozbúrenom vodopáde sa medzi Radkom a Stankou konečne prelomili ľady a padol prvý bozk.

Po semifinále dievčatá dostali od Krištofa kľúč od Radkovej izby. Po individuálnom rande ho mali šancu využiť a mohli stráviť noc so svojím vysnívaným ženíchom. Túto príležitosť však využila len Julie. Po návrate do vily svojej sokyni povedala, že sa s Radkom len rozprávali a k intímnostiam nedošlo. To Stanke potvrdil aj Radko.

Odporúčané
Marek Fašiang o Farme: S niektorými súťažiacimi by som dokázal ísť na pivo, s inými by som nevydržal osamote ani päť minút Marek Fašiang o Farme: S niektorými súťažiacimi by som dokázal ísť na pivo, s inými by som nevydržal osamote ani päť minút 8. októbra 2024 o 9:30

Kým Julie prišla z posledného rande nadšená, Stanka sa do vily vrátila s kamennou tvárou. Na rande s Radkom Stanka vyzvedala, či je už rozhodnutý, z čoho vyzeral byť ženích nervózny. Zároveň neskrýval sklamanie, keď mu oznámila, že s ním noc nestrávi. O svoje zmiešané pocity z odmietnutia sa však podelil aj so svojím najlepším kamarátom, ktorý mu vysvetlil, že je to v poriadku. Podľa kamaráta Petra by to nemal byť faktor, na základe ktorého sa Radko rozhodne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Posledný ceremoniál v znamení sĺz

Na záver pred ženícha individuálne vo svadobných šatách predstúpili obe nevesty. Kým to podľa Radkových slov najprv vyzeralo, že viac inklinuje k Julii, nakoniec sa rozhodol v prospech Stanky. „Potrebujem po svojom boku extrovertnú ženu a asi sa obaja zhodneme, že ty taká nie si,“ povedal Stanke. Tá bola počas celej šou rezervovaná a odmeraná. Na záver však zhodnotil, že ho robí lepším človekom a chce s ňou byť navždy. Na účet Julie povedal, že sa uňho niečo zlomilo pri návšteve jej rodiny a že ho mrzí, že sa finále nekončí tak, ako si želala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia