Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2024 o 14:04
Čas čítania 0:37
Karolína Uličná

Boris Kollár ukázal, ako mu pol roka po transplantácii začali rásť nové vlasy. Operácia za tisícky eur sa zjavne vydarila

ZAUJÍMAVOSTI BORIS KOLLÁR SPRÁVY Z DOMOVA VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Pol roka po zákroku v Turecku sa Boris Kollár pýši fotkami s novými vlasmi.

Boris Kollár podstúpil pred pol rokom transplantáciu vlasov v tureckom Istanbule. Estetický zákrok dostal ako darček od svojej milenky Laury Vizváryovej. Zmenu imidžu aktívne zdieľa aj na sociálnych sieťach.

Prvé fotky nových vlasov zverejnil už dva dni po operácii. Aktuálne je to už pol roka po zákroku a bývalý predseda parlamentu zverejnil niekoľko záberov, na ktorých je už očividné, že mu nové vlasy začali rásť. Päťdesiatosemročný exposlanec navštívil kliniku Hair of Istanbul a podľa dostupného zverejneného cenníka transplantácia vlasov stála v rozmedzí 4 200 až 6 500 eur. 

Podstúpiť operáciu chcel on sám. Milenka Laura vraj „vybavila všetko okolo toho a nedovolila mu cúvnuť na ceste za jeho vysnenou premenou“. Boris túžil po nových vlasoch už roky, ako politik na to však nikdy nemal čas. „Konečne mám po ôsmich rokoch čas aj na seba, na deti, na rodinu a na koníčky,“ povedal Kollár pre Nový Čas.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Domov
Zdieľať
Diskusia