Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2024 o 15:03
Čas čítania 0:42
TASR

Slovák sa teší z výherného tiketu, prilepšil si o 89 000 eur. Tohtoročné MS v hokeji sa stávkovalo o polovicu viac ako vlani

ŠPORT ČESKO HOKEJ MS V HOKEJI 2024 PENIAZE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Najstávkovanejším zápasom Slovenska bol duel proti Francúzsku.

Slováci tento rok podali na majstrovstvá sveta (MS) v hokeji o 50 percent viac stávok ako vlani. Celková suma stávok v stávkovej kancelárii Fortuna predstavovala viac ako 7,5 milióna eur. Najvyšším vkladom na slovenských hokejistov bolo 9-tisíc eur v zápase s Nemeckom. Celkovo najvyššia výhra bola vo výške 89-tisíc eur, o čom stávková kancelária informovala v utorok.


„Najstávkovanejším zápasom Slovenska bol zápas medzi Slovenskom a Francúzskom, na ktorý si klienti stavili za vyše 250-tisíc eur. Tento zápas bol výrazne dominantný aj z hľadiska výherných stávok. Na výhru slovenských hokejistov stavilo viac ako 22-tisíc ľudí,“ uviedol Tarek Yacoob zo stávkovej kancelárie Fortuna.

Slováci najviac verili Slafkovskému, Cehlárikovi a Hudáčkovi

Čo sa týka strelcov gólov, spomedzi slovenských hokejistov fanúšikovia najviac verili Jurajovi Slafkovskému, Petrovi Cehlárikovi a Liborovi Hudáčkovi. Slováci však stavili aj na hráčov iných tímov. „Zaujímavé boli vysoké stávky na Davida Pastrňáka, ktorý sa víťazným gólom vo finále stal gólovým hrdinom reprezentácie,“ dodal Yacoob.


Česi boli podľa stávkovej kancelárie takisto miernymi favoritmi. Na ich výhru po riadnom hracom čase stávková kancelária dostala 8,7 tisíca tiketov a na Švajčiarov 1,46 tisíca.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia