Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 10:51
Čas čítania 0:30
Eva Thonhauserová

Ľudia na Vinted sa dlhodobo sťažujú na problém, ktorý ich otravuje. Vyriešiť sa dá jednoducho cez 4 kliky

SLOVENSKO SECOND HAND SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Na otravné správy existuje jednoduché riešenie.

Používatelia online sekáča Vinted sa sťažujú na „otravné“ správy od predávajúcich. Na to však existuje jednoduché riešenie.

Ak nakupuješ a páči sa ti nejaké oblečenie, môžeš si ho dať do kolónky „obľúbené“. Stále si však nemusíš byť istý jeho kúpou. V mnohých prípadoch sa však stáva to, že predávajúca osoba ti hneď napíše, či si chceš produkt zakúpiť. To príde kupujúcim často otravné, hlavne v prípade, že si medzi obľúbené pridávaš desiatky produktov.
 
Problém dokážeš vyriešiť cez 4 kliky. Otvoríš aplikáciu Vinted a klikneš na svoj profil. Prejdeš do nastavení. Keď prejdeš nižšie, uvidíš „Nastavenia súkromia“, ktoré ti ponúkajú možnosť „upozorniť predávajúcich, keď si pridá ich kúsky medzi obľúbené“. Keď túto možnosť vypneš, predávajúcim jednoducho nepríde upozornenie, že si ich kúsok oblečenia dal do „srdiečka“, a tak ti už nenapíšu.

vinted
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia