Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2024 o 13:40
Čas čítania 1:01
Karolína Uličná

VIDEO: Otec Tysona Furyho dal krvavú hlavičku členovi tímu synovho súpera pred boxerským zápasom storočia

OSOBNOSTI BOX OLEKSANDR USYK TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Z celého incidentu bol prekvapený aj samotný Tyson, keďže po príchode do miestnosti uvidel otca s krvácajúcim čelom.

Už v sobotu sa proti sebe postavia legendy boxu Olexandr Usyk a Tyson Fury. Zápas sa označuje aj ako boxerský súboj 21. storočia. Bojovníci budú súťažiť v ťažkej váhe. Pôvodný zápas sa mal uskutočniť vo februári, no pre Tysonovo zranenie ho museli odložiť, informuje Max MMA.

V jednom rohu nikdy neporazený obor z Anglicka Fury, ktorý je označovaný aj za hlavnú tvár svetového boxu súčasnosti, a v druhom technicky precízny Ukrajinec sú teraz pripravení dať zo seba v zápase maximum. Obaja majú na účte niekoľko desiatok výhier – Fury 34 a Usyk 21.

Ostro sledovaná príprava na zápas však naberá na obrátkach a v niektorých prípadoch spôsobuje vyhrotené emócie. Aj samotný otec Tysona Furyho ukázal, že synov zápas berie vážne. John Fury, prezývaný aj The Gypsy King, totiž fyzicky zaútočil na člena realizačného tímu Olexandra Usyka. Napätie pred zápasom eskalovalo až do zranení. Tysonov otec utrpel poranenie hlavy a z čela mu tiekla krv.

„Znevažovali môjho syna, najlepšieho boxera v ťažkej váhe. Prišli so všetkými tými nezmyslami a snažili sa byť príliš chytrí. Prišli do môjho osobného priestoru a kričali: ,Usyk, Usyk.‘ Ja som len chcel skandovať meno svojho syna,“ uviedol Gypsy King. Z celého incidentu bol prekvapený aj samotný Tyson.

Odporúčané
Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku 13. mája 2024 o 9:30

Saudskoarabské úrady uviedli, že v súvislosti s incidentom v súčasnosti nevzniesli žiadne obvinenia. Očakávaný zápas je významným aj preto, že po prvýkrát od roku 2000 bude mať ťažká váha boxu jediného kráľa. Zjednotia sa tak všetky štyri hlavné tituly – WBA, IBF, IBO a The Ring. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MMA v HRSTI (@mma_v_hrsti)

Domov
Zdieľať
Diskusia