Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2024 o 14:13
Čas čítania 0:50
Karolína Uličná

VIDEO: V MMA zápase došlo k hrôzostrašnému zraneniu. Zápasník si vytočil nohu do opačného smeru

ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Video je určené len pre silné povahy.

Cez víkend sa v meste Portland konal galavečer ogranizovaný pod záštitou amatérskej ligy Full Contact Fighting Federation. Na MMA akcii s názvom Rumble at the Roseland 120 sa proti sebe postavili dvaja bojovníci – JR Bunn a Jason Shaner. 

Amatérsky zápas si prišiel pozrieť aj známy UFC bojovník Ricky Simón, ktorý na platforme X (Twitter) uverejnil aj video z turnaja. Zápas však skončil katastrofou, keď po tvrdých kopoch nohou zápasník JR Bunn zle stúpil a utrpel ťažké zranenie pravej nohy, informuje MAX MMA

„Bunn vyrazil z brány a začal dávať tvrdé vysoké aj nízke kopy. Následne vyhodil silný kop pravou nohou a zlomila sa mu holenná kosť. Bunn sa okamžite zrútil na zem. Zápas bol po krátkej chvíli ukončený,“ opisuje portál Y! Sports. O tejto zlomenie polemizujú, či nie je jednou z najhorších v histórii MMA. 

Aj samotný velikán Simón, ktorý má na konte 20 výhier a 5 prehier, potvrdil, že „pre neho je to najväčšia nočná mora“. Video aktuálne koluje po internete, no dávaj pozor, rozhodne nie je pre slabé žalúdky.

Zlomenina nádejného MMA bojovníka prišla v ten najhorší možný čas. Bunn práve začínal svoju kariéru a vo februári vyhral svoj amatérsky debut, keď po 24 sekundách dal súperovi k. o.

Domov
Zdieľať
Diskusia