Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2024, 10:59
Čas čítania 0:48
Eva Thonhauserová

VIDEO: Madonna odohrala svoju najväčšiu šou. Na bezplatný koncert prišlo viac ako milión ľudí, pláž sa zmenila na nepoznanie

HUDBA
Uložiť Uložené

65-ročná speváčka zahrala klasické hity vrátane „Like A Virgin“ a „Hung Up“.

Madonna v sobotu večer usporiadala bezplatný koncert na pláži Copacabana v meste Rio de Janeiro. Bol to posledný koncert v rámci jej prvého retrospektívneho turné The Celebration Tour, ktoré odštartovala v októbri v Londýne, informujú ABC News

Obrovská pláž sa premenila na masívny tanečný parket plný fanúšikov Madony. „Kráľovná popu“ začala šou svojím hitom „Nothing Really Matters“ z roku 1998.  Podľa odhadov agentúry pre cestovný ruch radnice v Riu predstavenie navštívilo 1,6 milióna ľudí. 

Zatiaľ jej najväčšia šou 

Madonna označila túto šou za najväčšiu vo svojej štyridsaťročnej kariére. Tí fanúšikovia, ktorí sa nedostali na pláž, si usporiadali domáce párty v osvetlených bytoch a hoteloch s výhľadom na pobrežie. 

65-ročná speváčka zahrala klasické hity vrátane „Like A Virgin“ a „Hung Up“. Na úvod skladby „Like A Prayer“ mala hlavu úplne zahalenú v čiernom plášti, v rukách držala ruženec. Neskôr sa k nej na pódiu pridali brazílski umelci Anitta a Pabllo Vittar. 

Na pláži Copacabana sa v minulosti uskutočnilo niekoľko veľkých koncertov. Na silvestrovskú šou Roda Stewarta v roku 1994 prišli viac ako 4 milióny fanúšikov. Podľa Guinnessovej knihy rekordov to bol najväčší bezplatný rockový koncert v histórii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia