Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Sedem ikonických filmových párov, ktoré sa v realite nemali radi. Niektoré ťa možno prekvapia

Marilyn Monroe a Tony Curtis

V jednom z najslávnejších filmov Niekto to rád horúce si mileneckú dvojicu zahrali bývalí milenci. Monroe s Curtisom spolu asi 10 rokov pred nakrúcaním naozaj chodili. Počas toho obdobia sa ich cesty rozišli, a keď Curtis dostal otázku, aké to bolo bozkávať sa s Monroe, odpovedal: „Bolo to ako bozkávať Hitlera.“ Trochu drsné. Pravdepodobne sa herec cez rozchod s Marilyn nikdy nepreniesol, pretože aj po mnohých rokoch mal potrebu hovoriť škaredé poznámky na jej adresu.

někdo to rád horké
Zdroj: MGM

Leonardo DiCaprio a Claire Danes

Počas nakrúcania Rómea a Júlie si títo dvaja herci veľmi nesadli. Danes sa hnevala, že si z nej DiCaprio stále uťahuje, a považovala ho tak za nevyspelého, zatiaľ čo on si údajne myslel, že je príliš upätá. Počas nakrúcania sa s ním vraj veľmi nerozprávala. Herečka však neskôr v jednom rozhovore priznala, že sa jej Leo páčil, čo bol pre ňu veľký problém. „Nemohla som mať crush na chlapca, na ktorého som mala mať crush profesionálne,“ dodala.

romeo a julie
Zdroj: 1996 20th Century Fox

Lauren Graham a Scott Patterson

Obľúbená dvojica Lorelai a Luke z Gilmorových dievčat sa vraj v reáli veľmi nemusela. Postavy spájalo v seriáli veľké priateľstvo. S odstupom času zisťovali, že k sebe majú bližšie. Ku koncu seriálu sa dali dohromady. Graham počas jedného rozhovoru potvrdila, že s Pattersonom nikdy neboli najlepšími priateľmi.

Gilmorova děvčata
Zdroj: Warner Bros. Television / Gilmore Girls

Angelina Jolie a Johnny Depp

Pri nakrúcaní filmu Cudzinec si tieto dve megahviezdy nepadli do oka. Deppovi vraj prekážalo, že je Jolie zaujatá sama sebou, zatiaľ čo ju štvala jeho pracovná morálka. Angelina bola sklamaná, že sa Johnny nedostal do lepšej kondície, stále len navštevoval večierky, na natáčania chodil s oneskorením. Bála sa, že toto neprofesionálne správanie ohrozí ich film. Spoločná práca im zrejme nesvedčila, ale na verejnosti o sebe hovorili len v dobrom.
 

cizinec
Zdroj: Columbia Pictures
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia