Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2024, 13:50
Čas čítania 2:11
Ella Petrová

Sedem ikonických filmových párov, ktoré sa v realite nemali radi. Niektoré ťa možno prekvapia

Sedem ikonických filmových párov, ktoré sa v realite nemali radi. Niektoré ťa možno prekvapia
OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Napriek tomu, že medzi nimi na pľaci fungovala chémia, v realite si nemohli prísť na meno. Ako sa hovorí, hranica medzi láskou a nenávisťou je tenká.

Z mnohých hercov a herečiek sa vďaka spoločnej práci stali priatelia na celý život. Mnohokrát medzi nimi dokonca preskočila iskra a začali spolu chodiť. Niekedy však môže dôjsť aj k tomu, že si hereckí kolegovia lezú na nervy tak, že sa doslova začnú nenávidieť. Kto medzi nich patrí?

Odporúčané
Najluxusnejšia škola sveta: na Le Rosey chodili králi aj syn Johna Lennona. Študenti majú vlastnú jachtu aj lyžiarsky svah Najluxusnejšia škola sveta: na Le Rosey chodili králi aj syn Johna Lennona. Študenti majú vlastnú jachtu aj lyžiarsky svah 6. mája 2024, 9:30
Odporúčané
V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) 5. mája 2024, 9:30
Odporúčané
Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca 4. mája 2024, 12:30

Jennifer Grey a Patrick Swayze

Najznámejším filmovým párom, ktorý sa nenávidel, je bezpochyby Jennifer Grey a Patrick Swayze z Hriešneho tanca. Milovaná dvojica Johnny a Baby z tohto ikonického filmu sa naozaj nemohla ani vystáť. Jennifer Grey vo svojich memoároch napísala, že dokonca žiadala štúdio, aby Swayzeho neobsadilo: „Prosím, nie. Nie jeho. Kohokoľvek iného. Prosím!“ Patrick Swayze mal zase pocit, že jeho filmová partnerka je nevyspelá.

hříšný tanec
Zdroj: Vestron Pictures

Nina Dobrev a Paul Wesley

Mnohých šokovalo, keď sa herečka zverila, že sa so svojím seriálovým kolegom z Upírskych denníkov neznášali. Predstavitelia Eleny a Stefana vraj sebou prvých päť mesiacov nakrúcania opovrhovali. Pritom sa ich postavy do seba bláznivo zamilovali. Ich nenávisť sa však pretavila v priateľstvo a dnes sú z nich kamaráti.

upíří deníky
Zdroj: Warner Bros. Television

Rachel McAdams a Ryan Gosling

Zápisník jednej lásky v podaní týchto dvoch hollywoodskych hviezd je jedným z najromantickejších filmov vôbec. Práve ich chémia je to, čo divákov baví. Predstavitelia Allie a Noaha spolu mali na začiatku natáčania problémy. Režisér filmu rozprával, že Ryan za ním raz prišiel a poprosil ho, aby mu k prečítaniu textu mimo kamery priviedol inú herečku,  pretože to s Rachel vôbec nezvláda. Počas nakrúcania na seba veľa kričali a hádali sa. Nakoniec však z nenávisti vznikla veľká láska a Rachel s Ryanom spolu chodili tri roky.

Zápisník jedné lásky
Zdroj: Warner Bros
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia