Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2024, 12:30
Čas čítania 5:45
Adriana Královičová

Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor)

Yael: Tomy Kotty mi na liečenie doniesol kinderko s tým, že som p*ssy boy, ale podržal ma. Texty som tam písal na WC (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Gabriel Kotrha
REFRESHER HUDBA OSOBNOSTI YAEL
Uložiť Uložené

Matúš Kolárovský alias Yael prezradil, ako zareagovala na jeho problémy Veronika Nízlová, s ktorou má dcéru Neu, aj to, aký má dnes vzťah s Tomym Kottym.

Matúš Kolárovský alias Yael v novembri 2023 prehovoril o svojom zápase s drogami a alkoholom, ktorý sa podľa jeho slov prejavil pre rapídny štart kariéry a náročný harmonogram. 23-ročný umelec hovorí, že z najťažšieho ho dostalo až narodenie dcéry Ney, ktorú má s twiinskou Veronikou Nízlovou. 

Po tom, čo sa verejne na Instagrame priznal, ako sa snažil ukončiť svoj život, sa odhodlal riešiť svoje problémy na psychiatrii. Po trojmesačnom liečení je späť aj s novými skladbami Eufória a Začínam. „Nejaké texty som si písal aj na liečení. Hlavne na záchodoch, pretože večer to bolo jediné miesto, kde sa svietilo. (smiech) Cez deň je tam aktívny program od šiestej rána. Večer všade bolo ticho a mne hlava začala fungovať, len v izbe muselo byť zhasnuté,“ hovorí pre Refresher Matúš Kolárovský. 

Ako zareagovala na jeho problém s alkoholom a drogami Veronika Nízlová, aký vplyv mal na jeho závislosť modeling, ako vyzerá dnes jeho vzťah s Tomym Kottym aj to, čo bolo na liečení najťažšie, sa dočítaš v rozhovore. 

Yael, Matúš Kolárovský, hudba, móda, tomy kotty
Zdroj: Refresher/Gabriel Kotrha

Ako vyzerá tvoj život po liečení? 

Začiatky boli ešte trochu chaotické, ale mám 24-hodinový plán. Závislosť je na celý život a plánujem navštevovať meetingy pre abstinentov. Tu v Bratislave je ich naozaj veľa.

Odporúčané
Obleč sa s kamošmi do červenej a poď to s nami roztancovať na parket. REFRESHER organizuje druhú edíciu HOT IN HERE 00's PARTY Obleč sa s kamošmi do červenej a poď to s nami roztancovať na parket. REFRESHER organizuje druhú edíciu HOT IN HERE 00's PARTY 17. mája 2024, 18:00

Ak majú ľudia s týmto problém, chcem ich podporiť, aby ich určite navštívili. Ak nie sú práve v tvojom meste, nie je to výhovorka, fungujú aj online. 

Keď si na Instagrame oznámil, že sa ideš liečiť, Tomy Kotty ti do komentára pridal emoji potkana s tým, že na ospravedlnenie už je neskoro. Ako vyzerá váš vzťah dnes? 

S Tomášom som zadobre. Bol jeden z prvých ľudí, ktorí sa mi ozvali, keď som prišiel z liečenia. Dokonca mi ponúkol aj to, že môžem s ním chodiť na skupinové terapie pre abstinentov. Vedel, že zo začiatku z toho môže mať človek trochu „haluz“. Je to predsa len iné ako priamo na liečení. 

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158968 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Rozoberali s Tomym Kottym kauzy s bývalkami?
  • Aké bolo stretnutie Matúša a Tomyho na liečení? 
  • Ako vyzerali jeho dni na klinike. 
  • Aký má vzťah s Veronikou Nízlovou.
Domov
Zdieľať
Diskusia