Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 9:02
Čas čítania 0:49
Radka Klučárová

Attila Végh reagoval na ukončené spolupráce po podpore Pellegriniho: Vôbec to neriešim, sústreďujem sa na Vémolu

ZAUJÍMAVOSTI ATTILA VÉGH MMA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Po predvolebnom vyjadrení podpory Petrovi Pellegrinimu s Véghom ukončila spoluprácu najprv automobilka Renault, neskôr ju nasledovala aj spoločnosť Pierre Baguette.

MMA zápasník Atilla Végh reagoval na udalosti posledných dní, keď s ním po verejnej podpore Petra Pellegriniho počas prezidentskej kampane ukončili spoluprácu hneď dvaja významní sponzori. 

Už čoskoro ho čaká dlhoočakávaná odveta s Karlosom „Terminátorom“ Vémolom. Napriek verejnému tlaku a ukončeniu spoluprác sa teraz sústreďuje na prípravu a svoju rodinu. Na otázku, ako reaguje na ukončenie spoluprác, reagoval, že to momentálne nerieši. 

„Vôbec to neriešim a sústreďujem sa hlavne na seba. Keby som toto riešil, tak sa neviem sústrediť na seba, a teda som v hlave úplne vypnutý. Momentálne mám v hlave len zápas s Karlosom a nezaujímajú ma ostatné veci,“ povedal v rozhovore pre portál Šport24. 

Po predvolebnom vyjadrení podpory Petrovi Pellegrinimu s Véghom ukončila spoluprácu najprv automobilka Renault. Végh na Instagrame zverejnil mailovú komunikáciu svojho manažéra a firmy Renault a pod uverejneným príspevkom napísal, že sa so svojimi fanúšikmi potrebuje podeliť o skúsenosť, ktorá v ňom „vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil“. 

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

Renault neskôr nasledovala aj bagetéria Pierre Baguette. „Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať. Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť akýmkoľvek spôsobom spojenú s našou značkou,“ uviedla v stanovisku spoločnosť zo Sládkovičova.

Karlos Vémola a Attila Végh.
Karlos Vémola a Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia