Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 10:22
Čas čítania 0:38
Radka Klučárová

VIDEO: Smrť v priamom prenose. Influencerka sa zrútila z výšky 50 metrov po tom, čo si chcela urobiť selfie

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Napriek zjavnému nebezpečenstvu ignorovala bezpečnostnú bariéru a dostala sa na uzavretú časť vyhliadky.

Ruská influencerka Inessa Polenko zahynula počas toho, ako si chcela urobiť dokonalú fotku s výhľadom na Čierne more. Nešťastie sa stalo na turistickej vyhliadke v Gruzínsku v meste  Gagra. Celý incident zachytila kamera, píše The New York Post.

39-ročná žena sa s followermi na sociálnych sieťach delila o cestovateľský a beauty content. Na Instagrame ju sledovalo takmer 9-tisíc používateľov. Napriek zjavnému nebezpečenstvu ignorovala bezpečnostnú bariéru a dostala sa na uzavretú časť vyhliadky. Pri fotografovaní Inessa stratila rovnováhu a zrútila sa z výšky približne 50 metrov.

Muž, ktorý bol v jej prítomnosti, sa jej len márne snažil pomôcť. Napriek okamžitému prevozu do nemocnice vážnym zraneniam podľahla. 

Nejde o prvú nehodu, ktorá sa na tejto konštrukcii z čias Sovietskeho zväzu stala. Miestne úrady volajú po jej zrušení. Miesto je totiž populárne u milovníkov adrenalínu a extrémnych fotiek. Je teda viac než pravdepodobné, že sa v opačnom prípade podobná tragédia môže zopakovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia