Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 9:15
Čas čítania 1:29
Radka Klučárová

Ty prostitútka z Dubaja, nie si v pozícii, aby si niekomu hovorila, že sa priživuje. Tomy Kotty útočí na Dolli z Ruže pre nevestu

OSOBNOSTI RUŽA PRE NEVESTU TOMY KOTTY
Uložiť Uložené

Tomy Kotty ostro zareagoval na Dolli z Ruže pre nevestu.

Hudobník a moderátor Tomy Kotty sa pustil do účastníčky tohtoročnej série reality šou Ruža pre nevestu Daniely Nikolety Kortišovej, ktorú diváci poznajú predovšetkým ako Dolli. Vo videu na Instagrame reagoval na jej tvrdenia o tom, že jej ľudia závidia a chcú sa priživiť na jej mene. 

Ty si prostitútka z Dubaja

„Ja som tu viac ako desať rokov. Mám miliónové pozretia na Youtube, za šesť dní som vypredal debutové EP. Ty si prostitútka z Dubaja, ktorá na margo svojho luxusného životného štýlu zapredala vlastné decko,“ vyhlásil tvrdo Kotty.

„Smeješ sa ľuďom, že budú hniť na Slovensku, pritom ty si tu nechala hniť svojho päťročného syna so svojou rodinou iba kvôli po**ban*m Dior plavkám a fotkám v aute, ktoré ti ani nepatrí. Nič z toho, čo prezentuješ na svojich sociálnych sieťach, nie je tvoje vrátane tvojej tváre a postavy. Ty absolútne nie si v pozícii, aby si niekomu hovorila, že sa na tebe priživuje,“ odkázal jej a v závere dodal ironické „Namasté“.

Už pred pár týždňami sa objavili informácie o tom, že jedna z „neviest“ má doma syna. Údajná opatrovateľka jej syna tvrdí, že chlapca nenavštevuje a mesačne na neho platí výživné 30 eur. Dolli sa voči týmto tvrdeniam ostro ohradila a tvrdí, že sa s ním chcela stretnúť, no zabránili jej v tom jeho terajší opatrovníci.

Dolli, Ruža pre nevestu
Zdroj: TV Markíza

Kotty bol obvinený z domáceho násilia

Početné kauzy má za sebou aj Tomy Kotty, ktorého expartnerka Rachel Karnižová obvinila z domáceho násilia. Okamžite po marcovom incidente nastúpil na protialkoholické liečenie, kde nemal žiadny prístup k telefónu, a teda ani k sociálnym sieťam. 

Odporúčané
Ráchel Karnižová: Nikdy by som nepovedala, že zostanem s človekom, ktorý ma zbil. Myslela som, že sa poznám Ráchel Karnižová: Nikdy by som nepovedala, že zostanem s človekom, ktorý ma zbil. Myslela som, že sa poznám 3. augusta 2023, 16:20
Odporúčané
Takto mi roztrhal pyžamo v rozkroku: Ráchel tvrdí, že ju Tomy Kotty znásilnil. Zverejnila list, ktorý jej napísal na druhý deň Takto mi roztrhal pyžamo v rozkroku: Ráchel tvrdí, že ju Tomy Kotty znásilnil. Zverejnila list, ktorý jej napísal na druhý deň 1. júna 2023, 9:46
Odporúčané
Tomy Kotty prvýkrát prehovoril o tom, čo sa stalo s influencerkou Ráchel. Snaží sa vyvrátiť jej verziu, chce sa naďalej brániť Tomy Kotty prvýkrát prehovoril o tom, čo sa stalo s influencerkou Ráchel. Snaží sa vyvrátiť jej verziu, chce sa naďalej brániť 25. augusta 2023, 7:53

„Ja som vôbec to jej vyjadrenie nevidel. Ľudia si možno vôbec nevedia predstaviť, aký brutálny tlak to je, keď sa niečo takéto stane a mne začal zvoniť telefón, vyvolávali mi z médií všetci naraz,“ povedal pred mesiacmi.

Kotty vyhlásil, že s Karnižovou komunikoval aj po incidente a sľúbil jej, že sa pôjde dať liečiť. „Bol som obvinený zo znásilnenia. Toto, keď som počul... Aby ste chápali, ja som šiel na výsluch rovno zo sanatória, kde som nemal žiadne informácie o tom, čo sa deje vonku. Ja, keď som vyšiel z liečenia, som bol stále tím Karnižová a bol som v tom, že sa stále milujeme,“ tvrdil krátko po návrate z liečebne.

tomy kotty
Zdroj: Refresher/Tomáš Gončár, Instagram/@rachellkka
Domov
Zdieľať
Diskusia