Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2014, 13:55
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Aj DMX zavíta na plážový hip-hop festival Fresh Island

REFRESHER CHORVÁTSKO DMX
Uložiť Uložené

O jednom z najlepších hip-hop festivalov v Európe, ktorý sa bude konať už toto leto v Chrovátsku na pláži Zrce sme ťa už informovali dávnejšie, no po vtedajších prírastkoch na line-upe

Aj DMX zavíta na plážový hip-hop festival Fresh Island

O jednom z najlepších hip-hop festivalov v Európe, ktorý sa bude konať už toto leto v Chrovátsku na pláži Zrce sme ťa už informovali dávnejšie, no po vtedajších prírastkoch na line-upe v podobe Pushu T a dua Method Man a Redman prichádza do zoznamu dnes ďalšie veľké rapové meno. New Yorker Fresh Island festival totiž privíta aj legendu, ktorým je DMX. Ten sa tak do Európy vráti zhruba po desiatich rokoch a určite sa tak máme na čo tešiť.

 

Aj DMX zavíta na plážový hip-hop festival Fresh Island

Okrem samotného Fresh Islandu sa však v rovnakom čase bude na tomto mieste konať aj Adria Dance Cup - prvý medzinárodný tanečný camp, na ktorý prídu aj mená ako Les Twins, b-boy Kid David, street dancer Tight Eyez, japonský tanečník Koharu KOKO SugawaraMike Song a mnoho ďalších. Pre viac informácií klikaj na: adriadancecamp.eu.

 

Ceny lístkov začínajú na hranici 55€, no len do 31. marca. Potom bude cena bežného lístku 79€. Objednávať už môžeš na fresh-island.org/tickets.

Aj DMX zavíta na plážový hip-hop festival Fresh Island

Domov
Zdieľať
Diskusia