Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2024, 10:33
Čas čítania 0:37
Radka Klučárová

VIDEO: Do vily rapera Puff Daddyho vtrhlo ozbrojené komando. Obvinili ho zo sexuálneho násilia

HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

„Vyjadrím sa úplne jasne: neurobil som žiadnu z hrozných vecí, za ktoré ma obviňujú. Budem bojovať za svoje meno, rodinu a za pravdu,“ povedal raper v súvislosti s obvineniami.

Známeho amerického rapera Seana Combsa, známeho ako Diddy či Puff Daddy, vyšetrujú vo veci nezákonného obchodovania so sexom. Podľa informácií CNN polícia prehľadala aj vily patriace 54-ročnému hudobníkovi a producentovi. 

diddy
Zdroj: Flickr

V pondelok prehľadali Combsove domy v Miami a v Los Angeles. Na leteckých záberoch nad Combsovým domom v Los Angeles vidno viacerých ozbrojených policajtov. Hviezda 90. rokov už v minulosti čelila viacerým obvineniam zo sexuálneho násilia. 

„Sedel som potichu a sledoval, ako sa ľudia pokúšajú zničiť moju povesť a môj odkaz,“ povedal Combs v reakcii na nedávnu decembrovú žalobu. „Osoby, ktoré hľadajú rýchlu odplatu, vzniesli proti mne ohavné obvinenia. Vyjadrím sa úplne jasne: neurobil som žiadnu z hrozných vecí, za ktoré ma obviňujú. Budem bojovať za svoje meno, rodinu a za pravdu,“ dodal. 

Portál TMZ zverejnil prvé zábery rapera krátko po tom, ako do jeho domu vtrhla polícia. Na videu vidieť, ako sa sám prechádza pred colnou kanceláriou na letisku. Je teda zrejmé, že ho nezadržali.

Domov
Zdieľať
Diskusia