Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2024, 19:22
Čas čítania 0:39
Radka Klučárová

Nový Beetlejuice má prvý trailer. Kultová hororová komédia od Tima Burtona sa po 36 rokoch dočká pokračovania

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Beetlejuice je späť! Po nečakanej rodinnej tragédii sa tri generácie rodiny Deetzovcov vracajú domov do Winter River.

Hororová komédia Beetlejuice od Tima Burtona sa po 36 rokoch konečne dočká pokračovania. Spoločnosť Warner Bros zverejnila trailer a avizovala dátum premiéry, ktorá je plánovaná na september 2024. 

Diváci sa druhého dielu dočkajú po mnohoročných špekuláciách. Tvorcovia ho totiž fanúšikom sľubovali ešte v roku 2011. Napriek tomu sa prípravy filmu niekoľkokrát odložili. 

V hlavnej úlohe sa predstaví Michael Keaton. Z pôvodného obsadenia si vo filme zahrajú aj herečky Winona Ryder a Catherine O’Hara ako Lydia a Delia Deetz. Diváci sa vo filme môžu tešiť aj na Monicu Bellucci a Willema Dafoea.

„Beetlejuice je späť! Po nečakanej rodinnej tragédii sa tri generácie rodiny Deetzovcov vracajú domov do Winter River. Život Lýdie, ktorú stále prenasleduje Beetlejuice, sa obráti naruby, keď jej rebelujúca dospievajúca dcéra Astrid objaví na pôde záhadný model mesta a portál do Posmrtného života sa náhodne otvorí. Keďže v oboch ríšach vznikajú problémy, je len otázkou času, kedy niekto trikrát vysloví Beetlejuiceovo meno a zlomyseľný démon sa vráti, aby rozpútal chaos podľa svojich predstáv,“ uvádzajú tvorcovia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia