Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2024, 12:01
Čas čítania 0:59
Eva Thonhauserová

Cara Delevingne je zdrvená: jej vila za 7 miliónov kompletne vyhorela. Pri požiari sa zranili dve osoby

OSOBNOSTI CARA DELEVINGNE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Jej domov zachraňovalo okolo 40 hasičov na 13 hasičských autách.

V piatok 15. marca zachvátil v skorých ranných hodinách vilu svetoznámej modelky a herečky Cary Delevingne veľký požiar. Jej sídlo, ktoré sa nachádza v Los Angeles, malo hodnotu 7 miliónov dolárov (takmer 6,5 milióna eur). Pri požiari sa zranili dvaja ľudia, avšak nikto neumrel, informuje CNN.

Na záchrane domu sa podieľalo 13 hasičských vozidiel a približne 40 hasičov, ktorým trvalo viac ako dve hodiny, kým dostali plamene pod kontrolu. Rodičia modelky uviedli, že požiar spôsobila elektrická porucha, ktorá sa vymkla spod kontroly v dôsledku silného vetra v oblasti, uvádza britský denník The Sun.

Matka modelky uviedla, že Cara je „zdrvená“, bol to jej v domov, ktorý vytvorila a v ktorom mala všetko. V sídle sa vraj nachádzal „celý jej život“.

Cara sa k požiaru vyjadrila na Instagrame, kde uviedla, že má zlomené srdce. Modelka napísala, že nemôže uveriť tomu, čo sa stalo, a ako sa môže život zmeniť v jedinom okamihu. Svojim sledovateľom odkázala, že si majú vážiť to, čo majú.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Keď požiar vypukol, v dome sa nachádzali aj modelkine dve mačky. Tie sa našťastie podarilo zachrániť, ich fotky so záchranármi zverejnila na sociálnej sieti, kde vyjadrila vďaku hasičom a všetkým ľuďom, ktorí prišli pomôcť.

Zachránené mačky modelky Cary Delevingne.
Zachránené mačky modelky Cary Delevingne. Zdroj: Instagram/Cara Delevingne,
Domov
Zdieľať
Diskusia