Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2024, 7:32
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Garantujeme, že takúto hru si nehral. V The Alters si vytvoríš alternatívne verzie astronauta, ktoré sa medzi sebou budú hádať

Garantujeme, že takúto hru si nehral. V The Alters si vytvoríš alternatívne verzie astronauta, ktoré sa medzi sebou budú hádať
Zdroj: 11 Bit Studios
FILMY A SERIÁLY THE ALTERS
Uložiť Uložené

The Alters ponúkne unikátny koncept príbehu, v ktorom budú všetky postavy vlastne jedným človekom.

Jan Dolski je zamestnanec vesmírnej spoločnosti, ktorý cestuje vesmírom na veľkej lodi. Po nehode sa však ocitne na nevraživej planéte a zistí, že loď nedokáže ovládať sám. Má však šťastie, vďaka neznámym látkam na planéte a superpočítaču v lodi dokáže vytvoriť alternatívne verzie seba samého.

Hráč si teda vytvorí svoje „klony“, akurát s tým, že každý je odlišný, s iným výzorom, minulosťou, správaním, technickým zameraním, vedomosťami a podobne. V podstate sú to úplne iní ľudia, ktorých spájajú niektoré životné udalosti. 

Odporúčané
Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield 6. marca 2024, 12:30

Dolski tak vytvorí celú armádu vedcov, technikov, botanikov a podobne. Problém však nastane v momente, keď si hráč uvedomí, že každý má vlastné potreby, ambície a názory. Na lodi začnú vznikať konflikty, hádky a dusná atmosféra sa tak môže postarať o smrť. 

The Alters ponúka ambiciózny a unikátny herný príbeh a mechanizmy. Navyše ide o nádherne vyzerajúcu sci-fi hru odohrávajúcu sa vo farebnom vesmírnom prostredí. Titul vyjde v priebehu tohto roka na PC, Xbox Series X/S a PS5. Za vývojom stoja tvorcovia z 11 Bit Studios (Frostpunk, This War of Mine).

Domov
Zdieľať
Diskusia