Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2024, 18:22
Čas čítania 0:49
Karolína Uličná

FOTO: Influencerka Mikela Vlček si na chrbát vytetovala svoju podobizeň aj s korunou. Postupne si dotetuje obrázky celej rodiny

OSOBNOSTI INFLUENCERI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Podnikateľka sa zviditeľnila počas dokumentovania svojej premeny, keď sa jej podarilo zhodiť veľké množstvo kilogramov.

Mikela Vlček sa preslávila svojím podrezaným jazykom a priamym vystupovaním na internete. Najnovšie sa spolu so svojím manželom zúčastnili šou Bez servítky. Teraz pre zmenu svojich fanúšikov prekvapila tetovaním na chrbte s vlastnou podobizňou.

Mikela je s „kerkou“ spokojná a s pýchou ju nosí na ľavej lopatke. Exkluzívne pre Refresher prezradila detaily tohto svojho počinu. „Je to umelecký obrázok a postupne si dotetujem ďalších členov rodiny. Svoju dcéru s princeznovskou korunkou, aj manžela. Beriem to ako umelecké dielo v avatar prevedení.“ Dodala, že len samu seba by si tam nedala, ale chce tam mať takto navždy celú rodinu. Tetovač však začal od nej, postupne dotetuje zvyšok príbuzných.

Mikela Vlcek tetovanie autoportret
Zdroj: Instagram/@miri_vlcek

„Aj môj muž to tak má, on má tiež svoju rodinu, ale je to robené z fotky zo svadby. Ja budem mať obrázok,“ povedala nám na záver Mikela, ktorú sme zastihli cestou na box.

V minulosti bola influencerka striptérkou a na túto prácu ešte donedávna v dobrom spomínala. „Kebyže mám vrátiť čas, tak určite do toho idem znovu. Ale teraz už v mojom veku a v mojej pozícii by som sa do toho nikdy nevrhla,“ vyjadrila sa v minulosti pre portál Odzadu.

Aktuálne ju na Instagrame sleduje takmer 70-tisíc ľudí. Prezentuje sa najmä ako podnikateľka v oblasti zdravia a krásy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia